Jump to content

carlsson

Admin
 • Posts

  3,794
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  254

carlsson last won the day on June 9

carlsson had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

131,736 profile views

carlsson's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well
 • Very Popular Rare
 • First Post
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

436

Reputation

 1. Ja, det stämmer så vitt jag kan se. Du måste deklarera Assault Move innan du börjar spendera poäng, och du kan således inte gå in den rök du sen har placerat (om du inte har en ledare med dig då).
 2. Kul kampanj! Vad för trupper bestod Human Wave:arna av? Mestadels elit eller Conscripts?
 3. Härlig kampanj, mycket ge och ta! Saknar Aftermath-texterna, men förstår att det inte finns tid till allt.
 4. Det kommer faktura via PayPal inom kort. Har varit lite problem, och förrgår fick jag urinvägsinfektion dessutom.
 5. Tack för en toppenhelg! Bra scenarion och bra arrangerat som vanligt. Ovanligt många extrema tärningsslag emellanåt däremot, åt alla håll… 🤪
 6. Efter att ha varit på utflykt tillbaka till staterna och jag har behövt betala dubbel frakt så är nu TotR äntligen på lager! Påbörjar utskick av era beställningar snarast, och för er som ska till Rimforsa så tar jag med ordern dit.
 7. Om huset är det närmaste i MF, och det inte går att bortse pga annan anledning, så har du bara två val: Deklarera Low Crawl, och därmed bara komma en hex närmare huset. Ta dig fram till huset. Option här är att du får ta vilken väg du vill, men du måste in i huset.
 8. @Jerry : Du borde ha en kopia att dela med dig av nu väl…?
 9. Jag vill minnas att man räknar med +3. Har ingen regelhänvisning just nu dock.
 10. carlsson

  One down two to go

  🤪 Jag och Larsa hade några idéer om detta efter vi spelade och det skulle vara kul att prova igen.
 11. Enligt sägnen körde en Sturmgeschutz in på gården och besköt huset därifrån. Känns lite risky om du frågar mig… 😝
 12. För att förtydliga det här om man tittar på denna dialog utan att veta hur förvirrad man kan vara; Svaret är Nej, precis som Stabka skriver. Mitt svar baserades på ett sms jag fick av TS där frågan var om man fick sätta upp kanonen i Festung Budapest. Frågan här på forumet är ju om man får sätta upp kanonen i standardreglerna, och det får man alltså inte. I FB Ja, i standardreglerna Nej. Ber om ursäkt för förvirringen!😂
 13. Nu har jag hunnit kika! FB8.4 GUNS: All categories (C2.2) of Guns may set up in a FB Factory. A Gun may enter/exit a FB Factory via a Vehicular-Sized Entrance (using the Entrance’s movement benefits) or via another non-Interior hex of that Factory [EXC: B23.93]. However, entry/exit via a non-Vehicular-Sized Entrance is allowed only if being Pushed, in which case both normal building-entry Infantry MF costs and that Factory hex’s TEM apply as Manhandling DRM, even if exiting that Factory. Svaret är alltså ”Ja”.
 14. Det är en bra fråga! Jag tror att alla skulle acceptera Klas lösning, även om det finns några som skulle kinka om det… Concealed är ju en form av Fog of War, och då får man nog snällt acceptera att "resten av MP" är godkänt.
×
×
 • Create New...