Jump to content

Crustav

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Crustav last won the day on April 5

Crustav had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About Crustav

 • Rank
  7-0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Helsingborg

Recent Profile Visitors

11788 profile views
 1. Fascine. British MAVN #37 i kapitel H. vet inte om det finns fler sätt.
 2. Crustav

  eASLRB

  Hej! Du kan ladda ned den hur många gånger du vill på hur många enheter du vill. Den blir märkt med ditt namn och ordernummer på varje sida. Det är det som är kopieringsskyddet gissar jag.
 3. Crustav

  eASLRB

  Försöker lägga med en bild som visar skillnaden på textkvalitet mellan rubrik i bild (som jag tror är scannad) och brödtexten som jag tror är inläst och digitaliserad. För mig som inte hade några annuals var det ett bra köp, tycker jag.
 4. Crustav

  eASLRB

  Kvalitén är det inget fel på. Är det inscannat så vill jag ha en sån scanner. Jag tror allt är från digitalt underlag, zoomar man in max på texten så är det skarpa linjer. Omslag och reklam är möjligtvis inscannade.
 5. Crustav

  eASLRB

  Annual och Journals i varsin bundle. Blir ganska stora PDF:er men det finns en innehållsförteckning i början som är lättöverskådlig. Den är länkad till artiklarna. Jag har inte lite svårare att hoppa till de scenarion som jag vill till, men de finns sammanställda i tabell och alla är uppdaterade. Dock är tabellen inte länkad.
 6. Crustav

  eASLRB

  Ja, jag tycker också det funkar bra. Viktigt att lära sig hur man backar i sin pdf-läsare bara. Alt+vänsterpil i mitt fall.
 7. Välkommen tillbaka till hobbyn! Hoppas du hittar någon att spela med. Söker du VASL-spelare är Gamesquad ett bra ställe att leta på. Jag kan spela PBEM med dig om det är ett mindre scenario. /Gustav
 8. Jag tror jag fick mina första i Red Factories. Burnt out wreck på baksidan av dem.
 9. Tack Melvin för turneringen. Tack Mats, Christian och Mattias för kul partier.
 10. Tack Melvin! Hur fint fixat som helst. Nu är jag extremt taggad.
 11. Grosest fuhrer alles zeit, fattar jag. Fattar även att det är det som spelas på ASLOK. Men det jag inte riktigt begriper är systemet. Är det gruppspel och sen utslagsturnering för gruppvinnarna?
 12. Om jag har räknat rätt blir vi 12 till att spela. Det känns som ett bra antal till en liten turnering, vilket hade passar mig bra. Eftersom jag själv saknar kunskap att dra ihop en turnering är jag ödmjuk inför att de som kan kanske inte vill. Jag spelar gärna mot så många av er som möjligt i den form det nu blir.
 13. Tack för redogörelsen. Jag har spelat lite solo men med Mike OLearys regler. http://texas-asl.com/download/ASL%20Solo%20-%20Mike%20O'Leary.pdf Det är inte så mycket till bot, mer som fog of war. Funkade bra för att testa regler själv och få känsla för spelet tycker jag.
 14. Tack för rapporten. Jag har precis kikat lite på detta scenario som kandidat till nästa omgång SK med en kollega som jag håller på att indoktrinera. Jag tror du gör det lite extra svårt för de allierade när du kör med multi level buildings. SK har inte sånna. Vore kul att höra mer hur du spelar solo med robot. Spelar du ASL-reglerna till starter kit scenarion?
×
×
 • Create New...