Jump to content

Crustav

Members
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Crustav last won the day on April 5

Crustav had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Helsingborg

Recent Profile Visitors

11942 profile views

Crustav's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

14

Reputation

 1. Du styr upp det väldigt bra Melvin. Önskar att jag hade kunnat vara med. Ser fram emot lite rapporter under helgen. -Gustav
 2. Kan du visa en vilsen själ var det stycket hittas i boken?
 3. Hej Asad Jag är inte helt säker men jag tror det är A8.41 som styr detta. 8.41 MULTIPLE ROF: Any Multiple-ROF weapon which is not marked with a First, Final, Intensive or No Fire counter (even though it may have fired during First Fire) is still entitled to multiple attack possibilities during Final Fire, and at any target, not just adjacent ones. Any weapon marked with a First Fire counter and capable of Intensive Fire (C5.6) or Sustained Fire (9.3) may use such for one additional attack during Final Fire only vs adjacent or same-hex targets 8.4 FINAL FIRE: That portion of Defensive Fire which occurs during the DFPh is called Final Fire. /Gustav
 4. Fascine. British MAVN #37 i kapitel H. vet inte om det finns fler sätt.
 5. Crustav

  eASLRB

  Hej! Du kan ladda ned den hur många gånger du vill på hur många enheter du vill. Den blir märkt med ditt namn och ordernummer på varje sida. Det är det som är kopieringsskyddet gissar jag.
 6. Crustav

  eASLRB

  Försöker lägga med en bild som visar skillnaden på textkvalitet mellan rubrik i bild (som jag tror är scannad) och brödtexten som jag tror är inläst och digitaliserad. För mig som inte hade några annuals var det ett bra köp, tycker jag.
 7. Crustav

  eASLRB

  Kvalitén är det inget fel på. Är det inscannat så vill jag ha en sån scanner. Jag tror allt är från digitalt underlag, zoomar man in max på texten så är det skarpa linjer. Omslag och reklam är möjligtvis inscannade.
 8. Crustav

  eASLRB

  Annual och Journals i varsin bundle. Blir ganska stora PDF:er men det finns en innehållsförteckning i början som är lättöverskådlig. Den är länkad till artiklarna. Jag har inte lite svårare att hoppa till de scenarion som jag vill till, men de finns sammanställda i tabell och alla är uppdaterade. Dock är tabellen inte länkad.
 9. Crustav

  eASLRB

  Ja, jag tycker också det funkar bra. Viktigt att lära sig hur man backar i sin pdf-läsare bara. Alt+vänsterpil i mitt fall.
 10. Välkommen tillbaka till hobbyn! Hoppas du hittar någon att spela med. Söker du VASL-spelare är Gamesquad ett bra ställe att leta på. Jag kan spela PBEM med dig om det är ett mindre scenario. /Gustav
 11. Jag tror jag fick mina första i Red Factories. Burnt out wreck på baksidan av dem.
 12. Tack Melvin för turneringen. Tack Mats, Christian och Mattias för kul partier.
 13. Tack Melvin! Hur fint fixat som helst. Nu är jag extremt taggad.
 14. Grosest fuhrer alles zeit, fattar jag. Fattar även att det är det som spelas på ASLOK. Men det jag inte riktigt begriper är systemet. Är det gruppspel och sen utslagsturnering för gruppvinnarna?
×
×
 • Create New...