Jump to content

Peyre

Members
 • Posts

  286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Peyre last won the day on September 27

Peyre had the most liked content!

About Peyre

 • Birthday 06/10/1980

Recent Profile Visitors

20507 profile views

Peyre's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

37

Reputation

 1. Vi kommer ner ett gäng Stockholmare. Vi håller bara på att inventera hur många som kan..
 2. Tack Andreas för en fint organiserad turnering! Kul tema och bra scenarion över lag.
 3. Jag kan hjälpa dig att få mer plats. 1100kr för Red Factories😀 Det måste ju vara en av de mer skrymmande boxarna du har.
 4. Hade du sålt ditt paket för flera år sedan hade du tjänat storkovan. Nu spelar de flesta ASL-spelare i Sverige med nytryck av brickor och vill inte se de gamla brickorna längre. Nya brickorna har större sillhuetter och är bättre/tydligare/mindre pixligare i tryckningen. Alla spelare i detta forum känner till detta och är därför inte intresserade av dina äldre moduler. Dock kanske kunskapen är sämre bland non gamers som Melvin säger. Tycker att 1000kr är ett vanligt bud och inget skambud. Det är ju trots allt du som är i behov av pengar och inte jag. Trots det verkar du irriterad. Vi är ju inte i vår tur irriterade på att du försöker med ockerpriser på i princip skräp som behöver komma till en återvinningsstation. Det handlar ju om tillgång och efterfråga. Inget att ta personligt. Du verkar ju också mest sur över att vi tipsar om Ebay. Det är ju på förekommen anledning att vi ger tips. De flesta här på forumet, spelar med varandra och vet ungefär köpkraften på ett större paket. Därför ger vi istället tips om att dela upp eller sälja på annat ställe. Dvs, vi vill ju att du ska få så bra förutsättningar att sälja som möjligt.
 5. Om du säljer i Sverige så tror jag att du tjänar mer på att dela upp. På Ebay finns nog fler/bättre köpare för paket. Där kan du ju också göra en auktion. Lycka till och hör av dig om du vill dela upp försäljningen..
 6. Kan köpa Red Factories för 60% av nypris
 7. Mellan rundorna borde det ju såklart vara tillåtet. Och för alla som kör friendly gaming.
 8. Föreslår ett förbud mot analkulor genom hela turneringen😉: https://www.expressen.se/sport/e-sport/magnus-carlsen-bryter-tystnaden-om-misstankta-fusket-med-analkulor/
 9. Nej men skämt åsido. Bra att uppmärksamma, på förekommen anledning.
 10. Valde 9-15. Blir mer variation😂
 11. Med 25% chans att det boostar den med artilleri ger ju en slight fördel. Det är väl det man vill adressera med Pleva: Att den ska kunna användas även i exakt balanserade scenarion. Jag tycker att LHR funkar bra men när det inträffar känns det ju som att den boostar den sidan. Oftast när vi använder den är ju om du redan balanserat upp det scenariot.
 12. Peyre

  Korta scenarion

  Älskar Ola Nygårds Scenario: At the very beginning. Ett riktigt popcorn där man slumpar fram vapen och annat. Men det kanske är mindre än det du tänkt dig?
 13. Vraket är inte kumilativt med huset - och du skjuter ju ut från rutan. Däremot om det är ett brinnande vrak så påverkar ju röken både när man skjuter ut och in i rutan. Då är ju rutan inrökt
 14. Grattis Andreas till vinsten! Tack Mel för allt jobb du lagt ner. Uppskattas verkligen!
 15. IIFT gör ju att det lönar sig att stå och skjuta mer. Och rörelse är ju det som gör spelet roligt. Skulle aldrig välja IIFT framför IFT. Finns heller inga duktiga spelare som använder IIFT. Bara det borde vara en varningsklocka.
×
×
 • Create New...