Jump to content

Jerry

Members
  • Content Count

    1253
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    54

Jerry last won the day on April 7

Jerry had the most liked content!

Community Reputation

83 Excellent

About Jerry

  • Rank
    10-2

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Asarum (Karlshamn)

Recent Profile Visitors

63041 profile views
  1. Kolla reglerna (vehicle notes) för dom brittiska broläggarna i "for king and country" Tror det står där ...... Om du har den eller "west of alamein"
  2. jepp jättesnyggt......🙂
  3. Jerry

    ELR o fanatic

    Ursäkta mig o min dåliga engelska Decrease betyder ju minska ............................
  4. Jerry

    ELR o fanatic

    Jisses vad är det jag har läst för fel nu igen ....?
  5. Jerry

    ELR o fanatic

    Men får man verkligen stiga i eldkraft ??
  6. Jerry

    ELR o fanatic

    battle hardened, den får väl inte öka stridsvärdet ? O sen är dom ju fanatic i RB fabriker
  7. Jerry

    ELR o fanatic

    jjo.... den blev lite satt på sin spets.... komiskt med fanatisk 426 UTANFÖR fabrikerna
  8. Jerry

    ELR o fanatic

    Hmmmmm Vad händer ....? En 527 blir fanatic Stunden senare missar den sin ELR Vad händer ? Ja den blir väl 426, hoppas jag men behåller den verkligen sin FANATIC ??
  9. Jerry

    eASLRB

    kanonis.... då blir det köp
  10. Jerry

    eASLRB

    Hej.... går den att ladda ner på alla ens elektriska plattformar ? Plattan, stationära, bärbara ??? Eller är den kopieringsskyddad på nåt vis, eller kan man som ägare, dela på sina egna enheter ?
  11. Jerry

    same hex fire

    Tack.... jag är inne på samma tänk....
  12. Jerry

    same hex fire

    Mer om detta Tank står i bypass i hus-hex tornet riktat framåt (inte in mot huset) I fientlig movement-Phase springer jag in i huset som tanken står i bypass i (är det tillåtet för det första ?) Om det är tillåtet antar jag att sprutorna på vagnen är tripplade ? Men man tar in alla + modifieringar på själva skjutandet både vridning och terräng ?
  13. Jerry

    Set DC

    ok nu blandar jag ihop saker o ting... Får du skjuta på dem som gör ett "SET DC" försök ?
  14. Jerry

    Set DC

    Tack för ditt arbete Carlsson. Nu till frågan ... När du apterar en DC (set DC) låt oss säga för att spränga en BREACH mellan två källar-lokationer... Kan försvararen skjuta på dem som apterar ...? Är det MP-relaterat eller kan dom arbeta ostört ? Man lägger ju hela sin move o sen slår man mot sin US (kan man ev skujta 4 ggr -hela movementen- om man får ROF ?)
  15. Jerry

    OBA fråga

    tackar för regelhänvisningen, hittade inte i stridens hetta, det var lite tjurigt en stund angående detta..........
×
×
  • Create New...