Jump to content

Patrik

Members
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Patrik last won the day on November 6 2018

Patrik had the most liked content!

About Patrik

 • Birthday 09/01/1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Landskrona

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Patrik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Vi har ibland faktiskt slagit en tärning om vi har bråkat om det... Och då har skuggan varit en del av huset varje gång när jag har PrepFire...
 2. Det känns som det är ganska många i Skåne, det borde ju gå att få till en spelträff. Jag har tillgång till ett kontor i Landskrona där vi lätt får plats 10-15pers (Finns bord, stolar, WC, Kylskåp) Gratis parkering 1m utanför, 3 min från motorvägen. Inget folk på Lördagar-Söndagar.
 3. Pris på tärningstornen? Går det att skicka? Hämta i Stockholm?
 4. Vad kul att det verkar var lite liv i Skåne. Kanske kan göra en lista på vem som häckar i Skåne ? Patrik Lantz (Landskrona) Mikael Svensson (Helsingborg) Håkan Isaksson (Helsingborg) - Inte aktiv? Tom Pålsson (Klippan?) - Inte Aktiv ? Niklas Lavin (Landskrona) - Sålt sina saker, men spelar säkert om man frågar.
 5. Har aldrig haft Skugga som del av huset. Fast lika bra att man kommer överens innan man börjar.
 6. Hej, Jag är egentligen alltid sugen på att spela, problemet är ju tiden. Är lite periodare av ASL, dvs spelar halv mycket kommer igång för att sen tappa det igen... Nu har jag iallafall fått nytt jobb och slipper jobba helger, så har jag ju lite mer tid. Men bara för det läser jag flygteori 2ggr i veckan fram till Slutet februari. Och vi ska flytta 1 Feb... Men jag vill gärna, kan både VASL och IRL. Finns några fler här omkring som spelar då och då.
 7. Patrik

  ASL i Skåne

  Just nu spelar vi Udda veckor, mest beroende på att jag har min son andra veckan. Vi spelar random scenario och försöker efterhand peta in mer och mer lull lull så man inom kort kan ge sig på lite större saker, så man får ut något. För tillfället är med Jag och Håkan, men det finns 2-3st till som har/brukar komma. Men dom har inte varit aktiva på ett tag. Det kanske är dags att skicka ett mail igen till alla ? Vi spelar ute på mitt jobb, Landskronavägen 14 (närma Ramlösa station) Har hänt att vi spelat på SPIF (Lokal bräd/rollspelsklubb-lokal i hbg) i norra HBG /Patrik
 8. I reglerna står det att man får sina flyg i NEXT MPH... Är det i nästa fas, dvs Movment. eller menar man i motspelarens Mph?
 9. Har lite frågor om Flyg och hur det funkar enkelt. Har försökt att läsa till mig, men jag har säkert rört till det... När man väl fått sitt eller sina flygplan. Vart sätter man dom på kartan ? Sätter man ut dom direkt var man vill attackera ? Sätter man dom i kanten, så man kan välja när man vill plocka in dom i spelet för att sen placera ut dom vart dom ska attackera ? När får man lov att försöka skjuta ner dom ? Kan alla Guns/Art skjuta på flyg, eller det är enbart AA Guns ?
 10. Patrik

  ASL i Skåne

  Glöm inte att vi försöker spela varannan Tisdag i Helsingborg.
 11. Snabb fråga: Enhet använder Assult Move från Ground level till Level 1 Open Ground och är Conceled. Blir han av med "?" om man han LOS till denna enhet fast han har HA ?
 12. Mitt tips, börja direkt nu med riktiga ASL istället för att köra starter kitsen...
 13. Om någon orkar köra över VASL/SKYPE en dag, typ visa lite hur det funkar, så hojta till.
 14. Patrik

  ASL i Skåne

  @Megaloman - Absolut har vi det! Och alla andra som också vill komma och spela!
×
×
 • Create New...