Jump to content

Johanber

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Johanber last won the day on November 3

Johanber had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Johanber's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • One Month Later
 • Collaborator Rare
 • Week One Done
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

3

Reputation

 1. Tja lägger du till 6000 till så har du ett deal. Gillar dina generaliseringar, det är humor. Som sagt ha en bra dag!
 2. Vad är det med folk? Är ni sura för att jag inte vill sälja en specifik låda till just dig? För det är exakt så jag upplever det och de bud jag har fått här är otroligt konstiga och i mångt mycket skambud där till och med en person backade och sa det själv. Jag är inte sur över att folk tipsar om ebay, men jag tycker jag var ganska tydlig med att jag inte riktigt är intresserad av detta, när då varannan person då ska tipsa om exakt samma sak blir det bara tramsigt, som om jag missat alla andra förslag och just "du" är där jag hugger. Sen är jag inte i behov av pengar, jag är behov av plats, som då är något helt annat, så sluta anta saker som att jag skulle vara i något akut behov av pengar eller att jag skulle vara sur. Är inte ett dugg sur är mest fascinerad över att folk inte kan hoppa över en annons om de inte är intresserade. Att jag får långa utläggningar där en person tycker att typ allt är totalt värdelöst är superkonstigt, att du lackar till över att jag anser att ditt erbjudande är otroligt konstigt när jag varit övertydlig med att jag inte säljer enstaka moduler samt att jag tycker att 60% på en oöppnad låda är ett skambud. Verkar som om det är du som är i behov av pengar som inte kan betala fullt pris. För uppenbarligen är det något du inte har råd med, för då hade du haft den. Att sen referera till ockerpriser på det där paketet blir ju bara löjligt, du vet om det, jag vet om det. När ett antal personer säger, inklusive du, då blir det bara löjligt när du tidigare "tipsar om att om jag delar upp det och säljer det styck då tjänar jag mer", är du sur över att jag inte vill sälja en modul till dig? Om du inte gillar en annons eller om du inte uppfyller "kraven" som ställs i en annons, då kan du helt enkelt i framtiden hoppa över den. Tips från coachen.
 3. Antar att det där är ett nej. 😉 Inte alls färgat. 🙂 Du får ha en bra dag!
 4. Alla ni som tipsar om att dela upp det. Köp allt och dela upp själva, tips från coachen. Ni är alla så säkra på att man skulle tjäna mer. Om ni inte vill det då kanske ni förstår min ovilja. Jag har redan satt ett mycket fördelaktigt pris. Det gäller just nu i 48 timmar från och med nu. Om det inte säljs inom 48 timmar kan admin ta bort tråden. Peyre, om jag delar upp säljer jag inte ett helt oöppnat för 60% av priset, det är i mina ögon ett skambud. Så nej jag skulle inte höra av mig. Ni får alla ha en bra kväll!
 5. Tror jag säkert att du kan, nu gäller det bara att du hittar en säljare. (OBS! Detta är ett paket. Jag säljer inte en och en.)
 6. Då struntar vi i det här erbjudandet. Ni får ha det så bra.
 7. Ovanligt för andra behöver inte vara ovanligt för dig. Vissa av dom där är svåra att få tag på, det kallar jag ovanliga.
 8. Jag kommer ta bort annonsen inom kort, bara så folk vet.
 9. Tack för inputen. Men för mig är det enkel matematik. De nya oöppnade är värda runt 5-6000, Sen de ovanliga som finns där ligger runt 2-3 tusen. Tar vi kartorna de ligger på 1-2 tusen och resten skulle man bara få som en bonus. Sen kan man om man orkar börja sälja loss själv. Då är jag ganska säker på att man skulle kunna få tillbaka 3-5 tusen. Så 10 tusen är enligt mig ett helt okej pris, eller ett mycket bra pris. Sen förstår jag att om man sitter på en hög själv att det inte är så attraktivt om man inte själv vill sälja. Det var helt enkelt en chansning. Sen behåller jag de fyra starterpacken jag har kvar, så jag kommer kunna spela själv.
 10. Så, är det någon som är intresserad av det hela för 10 000?
 11. Tack för ett bra svar. Det är ett problem, en stor mängd är blandat, detta gör att en uppdelning blir svårt. Det jag såg framför mig är att en grupp köper det och delar upp det, eller det var det jag på något sätt hoppades på. Men inser nu att den chansen inte är så stor. Skulle någon erbjuda mig 12000 då hugger jag direkt.
 12. Med tanke på att de oöppnade ligger runt 6000 så är jag än idag osäker på om det var en skämt eller inte.
 13. Ja de är inplastade. 2500 för allt? Var det ett skämt? Eller menade du en specifik modul?
 14. Ingen som har lust att hysta fram en siffra?
 15. Jag inser att en och en skulle ge mer, så om någon eller helst några skulle kunna uppskatta vad det kunde vara värt, så kan jag hyvla av en del och sätta ett bra pris. Tack!
×
×
 • Create New...