Jump to content

Erik

Members
 • Posts

  173
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Erik last won the day on February 2 2021

Erik had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male

Erik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

12

Reputation

 1. Lessen att jag missade detta. Men postcovid är en fet SU-76.
 2. Det är några år sedan jag var där sist. Men jag gillade inte lynchmobben som gav sig på Arnstad för att han visade att även finnar kunde få mentala men av att kriga. Och när han sedan nämnde lägren där över 20000 ryssar dog under finskt ansvar, då var han inte populär. Jag har alltid svårt för folk som inte kan hantera obehagliga sanningar.
 3. Jag föredrar absolut att hålla mig borta från den sajten. Lite för mycket idioti för min smak.
 4. Erik

  sword and fire

  Jag är en sucker för MMPs Campaign Games. Spelar nästan aldrig, men älskar att bläddra i och mysa med kartor och reinforcement groups.
 5. Erik

  sword and fire

  Ser väldigt intressant ut.
 6. Finns det något sista anmälningsdatum? Är sugen, men det finns flera frågeteckan som måste rätas ut innan jag kan vara säker på att jag kan komma.
 7. Ok, då har det förbättrats sedan jag senast deltog i Friendly Fire.
 8. Är lite intresserad. Men måste få en del klarheter först. Jag är ju en grinig jävel, så en sak som har betydelse för mig är: kommer turneringsledningen att rapportera spelade matcher till något rankingorgan?
 9. Jag startade denna tråd för att jag egentligen inte håller med om det du säger här Robert. Självklart finns det många situationer där andra hänsyn är viktiga. Men som det nu ser ut förloras en viktig del av smaken av olika nationaliteter. Och finnarnas självrally blir nästan ingenting värd. IMHO blir spelet sämre pga leadersprinklingen. Och det är det rätta svaret
 10. Jag har alltid sett Leader Generation Number som en del av de olika egenheterna som skiljer nationaliteter. Uppenbarligen håller den absoluta majoriteten av dagens scenariomakare inte med om detta. Praktiskt taget varje scenario som publiceras innehåller ungefär en ledare per tre squads, oberoende av nationalitet. Om Jim Stahler har gjort scenariot är siffran nära en ledare per två squads. Har jag tänkt fel, eller har scenariodesigners förbisett detta? Om ett scenario är litet förstår jag att det kan finnas behov av någon extra ledare, så att inte ett sniperskott förintar ena sidan. Men när 24 ryska 4-3-6or har sju ledare, är inte något fel då?
 11. Under karantänen har jag gått igenom mina ASLhögar, och den tidningen är en av dubletterna jag upptäckte. Har alltså ett helt nytt ex om det kan intressera herrn.
 12. Är detta fortfarande aktuellt?
 13. Jag är missnöjd med att ASL uppenbarligen inte längre är att spel där turneringar ratingbokförs.
×
×
 • Create New...