Jump to content

Erik

Members
 • Posts

  181
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Erik

 1. Tack, då misstolkade jag dig rätt.
 2. Jag menar alltså ifall AFVn är i melee med något annat, och en berserk joggar in i hexen. Men jag antar att det är som att den kommer in i vilken melee som helst. Och jag anser inte att, om den kan använda TBF, det kan klassas som att ingenting händer. Och ifall den inte kan skjuta, varför?
 3. Den höga graden av historisk korrekthet kan lätt bli ifrågasatt då man redan i första raden andra stycket missar Kalle dussins trontillträde med tre år.
 4. Men ifall bärsärken tillhör samma sida som AFVn då?
 5. Någon som har denna, och hellre vill ha pengar?
 6. Okej, Martin och jag har diskuterat den uppkomna situationen. Ifall Klas tror att det är okej med MMP kan du få femton ark med counters, och kopior på de två scenariona som du inte har med i ditt kit. Så att fler får tillgång till prylarna. Men det går såklart bara ifall det är okej för MMP.
 7. Det hade kanske varit smakfullt om du pratat med Martin och mig innan du gjorde detta Melvin.
 8. Jag hoppas att jag kan komma, men vågar tyvärr ännu inte lova något. Men om jag kommer finns det få saker jag är mer intresserad av än algoritmiskt utvalda, sannolika framtida turneringsspel.
 9. Lessen att jag missade detta. Men postcovid är en fet SU-76.
 10. Det är några år sedan jag var där sist. Men jag gillade inte lynchmobben som gav sig på Arnstad för att han visade att även finnar kunde få mentala men av att kriga. Och när han sedan nämnde lägren där över 20000 ryssar dog under finskt ansvar, då var han inte populär. Jag har alltid svårt för folk som inte kan hantera obehagliga sanningar.
 11. Jag föredrar absolut att hålla mig borta från den sajten. Lite för mycket idioti för min smak.
 12. Erik

  sword and fire

  Jag är en sucker för MMPs Campaign Games. Spelar nästan aldrig, men älskar att bläddra i och mysa med kartor och reinforcement groups.
 13. Erik

  sword and fire

  Ser väldigt intressant ut.
 14. Finns det något sista anmälningsdatum? Är sugen, men det finns flera frågeteckan som måste rätas ut innan jag kan vara säker på att jag kan komma.
 15. Ok, då har det förbättrats sedan jag senast deltog i Friendly Fire.
 16. Är lite intresserad. Men måste få en del klarheter först. Jag är ju en grinig jävel, så en sak som har betydelse för mig är: kommer turneringsledningen att rapportera spelade matcher till något rankingorgan?
 17. Jag startade denna tråd för att jag egentligen inte håller med om det du säger här Robert. Självklart finns det många situationer där andra hänsyn är viktiga. Men som det nu ser ut förloras en viktig del av smaken av olika nationaliteter. Och finnarnas självrally blir nästan ingenting värd. IMHO blir spelet sämre pga leadersprinklingen. Och det är det rätta svaret
 18. Jag har alltid sett Leader Generation Number som en del av de olika egenheterna som skiljer nationaliteter. Uppenbarligen håller den absoluta majoriteten av dagens scenariomakare inte med om detta. Praktiskt taget varje scenario som publiceras innehåller ungefär en ledare per tre squads, oberoende av nationalitet. Om Jim Stahler har gjort scenariot är siffran nära en ledare per två squads. Har jag tänkt fel, eller har scenariodesigners förbisett detta? Om ett scenario är litet förstår jag att det kan finnas behov av någon extra ledare, så att inte ett sniperskott förintar ena sidan. Men när 24 ryska 4-3-6or har sju ledare, är inte något fel då?
 19. Under karantänen har jag gått igenom mina ASLhögar, och den tidningen är en av dubletterna jag upptäckte. Har alltså ett helt nytt ex om det kan intressera herrn.
 20. Är detta fortfarande aktuellt?
 21. Jag är missnöjd med att ASL uppenbarligen inte längre är att spel där turneringar ratingbokförs.
 22. Jag kommer att använda ett av Daniels torn nu i helgen.
×
×
 • Create New...