Jump to content

Crustav

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Crustav

 1. Du styr upp det väldigt bra Melvin. Önskar att jag hade kunnat vara med. Ser fram emot lite rapporter under helgen. -Gustav
 2. Kan du visa en vilsen själ var det stycket hittas i boken?
 3. Hej Asad Jag är inte helt säker men jag tror det är A8.41 som styr detta. 8.41 MULTIPLE ROF: Any Multiple-ROF weapon which is not marked with a First, Final, Intensive or No Fire counter (even though it may have fired during First Fire) is still entitled to multiple attack possibilities during Final Fire, and at any target, not just adjacent ones. Any weapon marked with a First Fire counter and capable of Intensive Fire (C5.6) or Sustained Fire (9.3) may use such for one additional attack during Final Fire only vs adjacent or same-hex targets 8.4 FINAL FIRE: That por
 4. Fascine. British MAVN #37 i kapitel H. vet inte om det finns fler sätt.
 5. Crustav

  eASLRB

  Hej! Du kan ladda ned den hur många gånger du vill på hur många enheter du vill. Den blir märkt med ditt namn och ordernummer på varje sida. Det är det som är kopieringsskyddet gissar jag.
 6. Crustav

  eASLRB

  Försöker lägga med en bild som visar skillnaden på textkvalitet mellan rubrik i bild (som jag tror är scannad) och brödtexten som jag tror är inläst och digitaliserad. För mig som inte hade några annuals var det ett bra köp, tycker jag.
 7. Crustav

  eASLRB

  Kvalitén är det inget fel på. Är det inscannat så vill jag ha en sån scanner. Jag tror allt är från digitalt underlag, zoomar man in max på texten så är det skarpa linjer. Omslag och reklam är möjligtvis inscannade.
 8. Crustav

  eASLRB

  Annual och Journals i varsin bundle. Blir ganska stora PDF:er men det finns en innehållsförteckning i början som är lättöverskådlig. Den är länkad till artiklarna. Jag har inte lite svårare att hoppa till de scenarion som jag vill till, men de finns sammanställda i tabell och alla är uppdaterade. Dock är tabellen inte länkad.
 9. Crustav

  eASLRB

  Ja, jag tycker också det funkar bra. Viktigt att lära sig hur man backar i sin pdf-läsare bara. Alt+vänsterpil i mitt fall.
 10. Välkommen tillbaka till hobbyn! Hoppas du hittar någon att spela med. Söker du VASL-spelare är Gamesquad ett bra ställe att leta på. Jag kan spela PBEM med dig om det är ett mindre scenario. /Gustav
 11. Jag tror jag fick mina första i Red Factories. Burnt out wreck på baksidan av dem.
 12. Tack Melvin för turneringen. Tack Mats, Christian och Mattias för kul partier.
 13. Tack Melvin! Hur fint fixat som helst. Nu är jag extremt taggad.
 14. Grosest fuhrer alles zeit, fattar jag. Fattar även att det är det som spelas på ASLOK. Men det jag inte riktigt begriper är systemet. Är det gruppspel och sen utslagsturnering för gruppvinnarna?
 15. Om jag har räknat rätt blir vi 12 till att spela. Det känns som ett bra antal till en liten turnering, vilket hade passar mig bra. Eftersom jag själv saknar kunskap att dra ihop en turnering är jag ödmjuk inför att de som kan kanske inte vill. Jag spelar gärna mot så många av er som möjligt i den form det nu blir.
 16. Tack för redogörelsen. Jag har spelat lite solo men med Mike OLearys regler. http://texas-asl.com/download/ASL%20Solo%20-%20Mike%20O'Leary.pdf Det är inte så mycket till bot, mer som fog of war. Funkade bra för att testa regler själv och få känsla för spelet tycker jag.
 17. Tack för rapporten. Jag har precis kikat lite på detta scenario som kandidat till nästa omgång SK med en kollega som jag håller på att indoktrinera. Jag tror du gör det lite extra svårt för de allierade när du kör med multi level buildings. SK har inte sånna. Vore kul att höra mer hur du spelar solo med robot. Spelar du ASL-reglerna till starter kit scenarion?
 18. Härligt! Gäller det WO #11 också?
 19. Hej! Nu är öppet att anmäla sig för Friendly Fire i september på krigsspel.se. De flaggar för att det kanske inte blir ASL-turnering. Hur ser det ut, kommer det att anordnas något? Jag anmäler mig och hoppas. /Gustav
 20. Coolt! Undrar om han har en maskin som spelar åt honom också.
 21. Tack Klas! Det gjorde det tydligt. Men det är inte lätt, trots din eminenta hemsida, att koppla ihop all errata med reglerna och få rätt på det som rookie. Gustav
 22. Hej Jag spelar tysk i OA28 - Where iron crosses grow. Som tysk lider jag av ammunition shortage. Min PBEM motståndare menar att min Pz IVJ malf'ar MA på 11. Jag kan köpa det då A19.131 säger att B# och B(#) minskar med ett. B# från 12 till 11 då min vagn inte har något printad B#. Samma regel säger att alla vehicles and guns har ett B(#) ett lägre än inherent B#. Inherent B# verkar peka på orginal B#, alltså 12, om jag tolkar Q&A rätt. Q&A säger A19.131 & D3.71 A Gun with an inherent breakdown # of 12 is under conditions of Ammunition Shortage at the start of a scenario. Does
 23. Om 8 veckor ska jag också se vad de går för. Tack för tipset!
×
×
 • Create New...