Jump to content

Mattias Rönnblom

Members
 • Posts

  917
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Mattias Rönnblom last won the day on January 27 2020

Mattias Rönnblom had the most liked content!

Recent Profile Visitors

38,509 profile views

Mattias Rönnblom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputation

 1. Det kommer att finnas ett par nydesignade FrF-scenarion till denna turnering. Just nu är vi bara två (!) anmälda dock. Hur ser intresset ut? Jag pratade lite med Melvin om att skjuta på det hela till april och köra bara en ASL-turnering istället för ASL+andra krigsspel, om vi kan hitta en helg som funkar. Nu är nog problemet att även om intresse finns, så kan det vara fullt.
 2. Friendly Fire VII • 13 - 15 mars 2020 • DISKUSSIONSTRÅD http://www.krigsspel.se/forum/index.php?topic=4654.0 Friendly Fire VII • 13 - 15 mars 2020 • INFORMATIONSTRÅD http://www.krigsspel.se/forum/index.php?topic=4655.0 Ingen ASL-turnering planerad, men det är kanske nån som vill komma för lite öppet spel?
 3. Tack alla som kom. Grattis Mattias till segern! Hela listan kan ni hittar på: http://www.friendlyfire.se/aslresults/#Friendly%20Fire%202019
 4. Jag flyttade To Ashes från söndag till lördag, då det är ett rätt stort scenario.
 5. Hittade ingen tråd för FrF 2019, så jag skapade en. Allmän information: http://www.krigsspel.se/forum/index.php?topic=4585.0 ASL-turneringen: http://www.friendlyfire.se/convention/asltournament/
 6. Om det är nån som vill få PDFer skickade till sig, skicka ett mail till <hofors@lysator.liu.se> och säg vilket scenario du saknar.
 7. Jag sa inte vilken måndag. Runda 1: FrF44 Anhalt Pandemonium FrF64 No Time to Bleed Runda 2: FrF59 Capital Punishment FrF66 Between Devil and Deep Blue Sea Runda 3: FrF69 To Ashes FrF71 Pulling Out
 8. Jag hade tänkt att sätta scenariolistan nu i helgen, men en hårddiskkrash satte stopp för det. Jag siktar på måndag nu.
 9. Om nån dyker upp och vill spela RB en helg så kan jag ställa min plats till förfogande, så att ni fortsätter att vara jämnt antal. Jag har jäkligt fullt nu, så jag har egentligen inte tid med ASL.
 10. Jag tror det är 60, men jag ska dubbelkolla med Micke.
 11. 205 euro för turneringen, och 2x70 euro för ett enkelrum, enligt deras websidor.
 12. Man kan se hur många vi var vilket år här: http://www.friendlyfire.se/aslresults/
 13. Vi har varit fullbokade nästan från starten, tror jag. Den här gången tog det väl bara några dagar efter "biljettsläpp" tills att rummen var slut. Friendly Fire har inga planer på att återgå till sova-på-golvet-konvent. Den frågan är inte uppe. För att vara sov-i-säng-konvent så är Rimforsa billigt. Jämför spellokal, mat och logi med ASO t ex, som är dyrare.
×
×
 • Create New...