Jump to content

imp

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

imp last won the day on September 8 2017

imp had the most liked content!

imp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Nu ligger de uppe på Etsy T.ex. detta: https://www.etsy.com/se-en/listing/550620587/foldable-dice-tower?ref=hp_rv
 2. På grund av sjukdom i familjen kommer jag tyvärr inte iväg i helgen, men det jag kan göra är att bjuda på frakten istället (skicka ett mail med vilket torn du vill ha så löser vi det) Förhoppningsvis lyckas jag få upp några av tornen i den senaste omgången imorgon kväll.
 3. Torn med sån kant har jag också, men den omgången är inte riktigt klar än.
 4. Ser ut att stämma bra, men som carlsson säger är de lite enklare att transportera.
 5. På de med grön felt: 30 x ca 67-68 mm På de med grå felt: 28 x ca 65 mm Den grå felten är tjockare.
 6. Hoppas på att jag ska kunna komma förbi
 7. Personligen har jag inte haft problem med det, ens efter mer än 10 timmars spelande, men det är helt klart nåt man ska tänka på. Är det nån som köper ett torn och sen inte är nöjd är det bara att se till att det kommer tillbaka till mig så skickar jag tillbaka kostnaden för tornet.
 8. Fixade priset på det röda, synd att ingen han köpa det först bara =) Jag har testat två av tornen med 108 kast med en tärning, som hölls i samma konfiguration vid bakre högra hörnet varje gång, vilket gav ett i stort sett statistiskt utfall. Bara för att så testade jag nu ännu ett torn med 108 slag med en "vanlig" 16 mm tärning och med 216 slag med en 13 mm backgammon tärning (utan skillnader i vikt per sida), alla tärningar släppta med 6an uppåt och 5an mot mig. Resultatet av det borde vara runt 54 av varje om det är statistiskt: 63 st 1or 54 st 2or 61 st 3or 48 4or 45 5or 53 6or. Mer orkade jag inte slå. Om man sen släpper ner tärningarna i tornet och inte håller dem på ett specifikt sätt hela tiden så borde man nog få ett mer statistiskt resultat. Fallhöjden är ca 130 mm. Alla tärningar utom två från testet jag gjorde idag slog i minst en sarg, de två som inte slog i en sarg hade fått en rejäl spinn i tornet, se de snurrade och stannade ungefär mitt på brickan. I tornet finns två hyllor som är parallella med tornets baksida, sen en tredje som är vinkelrät mot dem, vilket bryter tärningens bana. Just att bryta banan är något som skiljer mina torn från många andra små torn jag sett och testat, jag var inte nöjd med det jag hittade så jag gjorde ett eget. Ska se om jag kan ta mig till Friendly Fire.
 9. Hej Efter att några en mina spelkompisar varit iväg och spelat ASL tyckte han att jag skulle lägga upp en länk till mina tärningstorn här. Han hade nämligen ett av mina torn med sig och fick flera positiva kommentarer om det. Tornen är rätt små (142 x 92 x 46 mm hopfällt) och allt man behöver göra är att fälla upp det för att det ska vara spelklart. Ni kan hitta tornen på Etsy: https://www.etsy.com/se-en/shop/theWoodineer?ref=l2-shopheader-name De flesta tornen kostar 400 kr plus frakt. Jag finns i Stockholm.Vill du ha ett specifikt färgschema på tornet så kanske det kan lösas, kontakta mig på d.tavast@me.com så kan vi diskutera det. (Är detta ett olämpligt inlägg får admin göra plocka bort det)
×
×
 • Create New...