Jump to content

Maglica

Admins
  • Posts

    1198
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    30

Everything posted by Maglica

  1. Uppdatering: Kartor (av monterad typ): 9, 11, 12 20 kr/st Kartor (omonterade): 24, 42, 43 20 kr/st Scenariopack: Buckeyes! (HoB) 100 kr Scenariopack: Action at Carentan (CH) 50 kr Scenariopack: Jatkosota (CH) 50 kr Modul: St Nazaire (LFT) 600 kr Brickor: Blå finnar ur BV1, klippta 30 kr
  2. Jo då, de finns kvar. Kan kolla vad frakten går på.
  3. Jag kan bara komma till slutsatsen att "alla" betyder något annat för dig än för mig och att du dessutom har en betydligt större tilltro till internets förmåga att skapa konsensus än vad jag har. Helt OK.
  4. Ni missar frågeställningen. Det jag reagerade på var Mels påstående (som jag inte håller med om). Dom flesta kommer med all sannolikhet att spela med brickan som den är tryckt och vara lyckligt ovetande om att någon på internet tycker att den borde kunna skjuta HE. Alla kommer definitivt inte att spela att den kan skjuta HE då det räcker med att endast en person (t ex jag) inte gör det för att denna utsaga inte skall vara sann.
  5. Nej, jag bortser inte från något. Det är ett faktum att officiell errata tas på betydligt större allvar, av den stora majoriteten spelare, än något som skrivs på ett obskyrt forum.
  6. Utan officiell errata kommer det nog vara en mycket liten andel som gör det.
  7. Jag håller med om att det ser märkligt ut och att något behöver korrigeras, men det behöver inte nödvändigtvis vara att "underlined" tas bort. Man skulle ju också kunna tänka sig att kanonen får ett "HE depletion #" på baksidan istället. Kanske inte helt orimligt med tanke på vad det är för vapen.
  8. Det vore förstås varken första eller sista gången, men är detta "Counter Errata: The German lePaK 41 - AT Gun 40LL should not be Underscored." något slags officiell errata?
  9. Hmmm ... "underscore" betyder väl att kanonen inte kan skjuta HE och inget annat. Sedan kan man förstås ha en historisk diskussion huruvida denna specifika kanon kunde skjuta HE eller inte.
  10. Maglica

    los

    Extra blinda hexar skapas på den 5:e hexen, 3 hexar räcker alltså inte.
  11. Ryktet går att det blir ett Korea-tema nästa gång. 😆
  12. Du läggar väl dummy-skis under concealment-brickan för att ge intryck av att dummysarna åker skidor?
  13. Maglica

    Line of sight

    Bilden är lite suddig, men v13 o w13 ligger ju bredvid varandra. Så där skymmer ju inget. Kan det vara så att du menar LOS mellan v11 o v13?
  14. While we wish our good friends in Denmark the best of luck, we would love to see a Swedish winner this year. 🤩
  15. Häftmassa är ett otyg som lämnar fettfläckar. 🤬
  16. Hmmm ... detta känns inte rätt.
  17. Finns det verkligen någon karta där denna situation kan uppstå? 🧐
  18. Bra att datumet justerats (Tack Mel). Nu kan även jag delta! Kul för mig, mindre så för er andra. 😈
  19. Hej Mel, Kul att du kör på med dina turneringar i Rimforsa. Jag har uppskattat dom jag deltagit på och årets turnering ser mycket spännande ut. Dessvärre har jag troligen en krock denna gång, då jag planerar en resa. Å andra sidan vet man ju aldrig hur man kan resa i dessa tider, så kanske tvingas jag ställa in o då skall jag försöka ta mig till Rimforsa.
×
×
  • Create New...