Jump to content

Maglica

Admins
 • Posts

  1185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Everything posted by Maglica

 1. Ryktet går att det blir ett Korea-tema nästa gång. 😆
 2. Du läggar väl dummy-skis under concealment-brickan för att ge intryck av att dummysarna åker skidor?
 3. Maglica

  Line of sight

  Bilden är lite suddig, men v13 o w13 ligger ju bredvid varandra. Så där skymmer ju inget. Kan det vara så att du menar LOS mellan v11 o v13?
 4. While we wish our good friends in Denmark the best of luck, we would love to see a Swedish winner this year. 🤩
 5. Häftmassa är ett otyg som lämnar fettfläckar. 🤬
 6. Hmmm ... detta känns inte rätt.
 7. Finns det verkligen någon karta där denna situation kan uppstå? 🧐
 8. Bra att datumet justerats (Tack Mel). Nu kan även jag delta! Kul för mig, mindre så för er andra. 😈
 9. Hej Mel, Kul att du kör på med dina turneringar i Rimforsa. Jag har uppskattat dom jag deltagit på och årets turnering ser mycket spännande ut. Dessvärre har jag troligen en krock denna gång, då jag planerar en resa. Å andra sidan vet man ju aldrig hur man kan resa i dessa tider, så kanske tvingas jag ställa in o då skall jag försöka ta mig till Rimforsa.
 10. UPPDATERING: Kartor (av monterad typ): 9, 11, 12 20 kr/st Kartor (omonterade): 24, 42, 43 20 kr/st Scenariopack: Buckeyes! (HoB) 100 kr Scenariopack: Action at Carentan (CH) 50 kr Scenariopack: Jatkosota (CH) 50 kr Modul: St Nazaire (LFT) 600 kr Brickor: Blå finnar ur BV1, klippta 30 kr
 11. Pegasus Bridge Virtual Battlefield Tour
 12. Om jag fick spekulera skulle jag tro att det har att göra med att man i vissa fall behöver trycka ihop/förminska text och bilder (till den grad att läsbarheten minskar för en åldrande ASL-population) för att få plats på en sida. Sedan kan jag ju förstås tycka att man kan gå ytterligare ett steg om man ändå skall trycka på två sidor; varför inte ge spelarna var sin sida, där enda skillnaden är OoB:n? ... och nej, det är skillnad på "att inte bry sig" och lättja. (Jag tror dessutom att ingedera gäller för MMP.) Med detta sagt, håller jag med om att dom allt kunde jobba mer med att få ned det till färre sidor. Jag reagerade bara på din anklagelse om lättja.
 13. Att det skulle bero på lättja från MMPs sida tror jag inte på, men jag håller med, allt på en sida är bättre om det funkar.
 14. Maglica

  Line of sight

  En kombination av ord man sällan ser. 😆
 15. Är inte intresserad av att delta, men uppskattar att titta på dylika ASL-spel kanaler. För övrigt gillar jag Stews stil, kul kille som inte tar det hela på för stort allvar.
 16. OK, det blir förstås svårt om det bli för få. Kanske kolla på ett nytt datum i höst i så fall.
×
×
 • Create New...