Jump to content

Seldrim

Members
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

About Seldrim

 • Birthday 03/26/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Göteborg

Seldrim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Är det meningen att jag skall få ett mail med innehållet nedan när jag anmäler mig? ASL_tournament: on Sleep@Armagedon: on Food: on Food_Saturday: on
 2. Grattis till barnet! Ser fram emot lönnturnering i Borås och Friendly Fire 2013!
 3. Samma här på alla punkter. Vilket ark var ocentrerat för dig? Jag har för mig att det var tyskarna med "citronskivor" i mitt fall. De dubbla scenarie-kopiorna var med flit enligt den lilla inventorielappen.
 4. Tack för arrangemanget och tack allihop för en toppenhelg! Hoppas verkligen att 63:an kommer till rätta Mattias.
 5. Sitter och funderar på detta: Skall jag tolka detta som att en enhet som har skjutit Intensive Fire inte kan skjuta FPF eftersom den har fått en Intensive Fire counter på sig snarare än en Final Fire counter?
 6. Haha, ja de flesta där är svårflörtade på ASL-fronten. Jag har sonderat. Men jag kan hålla med om att det är en adekvat påföljd. Hehe, det enda jag kan skylla på att ordföranden för föreningen är en av personerna som introducerade ASL för mig. Vi har faktiskt pratat om att köra ett parti ASL framöver.
 7. Stort tack till Mattias som arrangerade ännu en toppenturnering! Grattis Bo! Tack allihop som var med för en härlig helg!
 8. Seldrim

  Tillökning

  Mängder med grattis!
 9. Seldrim

  code of bushido

  Tack för tipset! Äntligen PTO och DTO!
 10. Ja grattis Martin och tack Michael och Bo för arrangemanget!
 11. Nu drar jag upp en gammal tråd från det döda här, men hur kan en flyttande dummy stack vara friendly to the DEFENDER? Flyttar man på sin dummy stack är man ju ATTACKER och inte DEFENDER. Hade det inte varit bättre att skriva "or if the minefield is owned by the ATTACKER, the Dummy stack is removed"? Så försvinner dummyn verkligen? Jag förstår inte vad man annars skulle ha för avsikt med regelstycket, men det verkar ju som att den inte säger något om att flytta in sina dummys i sitt eget minefield rent tekniskt.
 12. Jag har inte förstått mig på ASO riktigt. 1) Skall man anmäla sig på något sätt? Hittar inget på www.asl-so.dk. 2) Kan man släpa med liggunderlag och sova i lokalen? Har för mig jag har hört något om det men hittar bara info om hotell på hemsidan. Jag tror dessutom inte jag har alla scenarior. Har några på papper från Stockholm i November men några hade ändrats har jag för mig. Någon som kan hjälpa mig med pdfer?
 13. Bara att instämma. Tack allihop för en toppenhelg och tack Melvin för arrangemanget. ASL-hotell Falk var av toppklass!
×
×
 • Create New...