Jump to content

Fiedler

Members
 • Posts

  162
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by Fiedler

 1. Slutresultatet Final_Results_2023_eASL_OPEN-1.pdf Jonas på bronsplats
 2. Svensk repr i toppstriden runda 6
 3. Fiedler

  ASL i Skåne

  Mycket trevlig tillställning rekommenderas, Man kan också köra friendly play på. http://www.asl-so.dk/ <-- Finns friendly play. Eller så kontaktar du mig Patrik så sätter vi upp ett FtF i skåneland. Själv baserad i Malmö.
 4. Annars finns dessa skönheter om man inte vill ha enbart robust funktionalitet: https://asl-players.net/custom-asl-dice-towers-by-mario-aceto/ /S
 5. Jag kommer sannolikt att delta
 6. Utan att föringa er erfarenhet så tenderar jag att tro mer på matematik om man diskuterar statistik och sannolikhet. Med det sagt föredrar jag någon (utan inbördes rangordning) av de tre alternativa metoderna före standard ASL OBA.
 7. Fiedler

  Korta scenarion

  Jag och Carlsson spelade ett sjukt kul kort AFV centrerat scenario i Köpenhamn. Man börjar i prinip ovanpå varandra. Tyärr kommer jag inte ihåg vilket det var men topp 10 scenario. Halv karta. Kommer du ihåg @carlsson vilket det var?
 8. jag lutar mot din slutsats. AFV och ordnance definitivt 3d lådor, Info countera kanske. Infanteri får vi se men tveksamt.
 9. Vet ej, provar att köra hela tyska oob fullt ut sedan får jag se. Som det ser ut nu gillar jag sorteringen på fordon. Ibland får man lämna foliehatten hemma och möta möjligheterna.
 10. Jawohl oberstroppengroppenfuhrer Bergwall
 11. Jaha, då skall jag omedelbart ta bort klisterleran. Den behövs ju ändå inte.
 12. Jag skall lägga en beställning på 3d printade askar, någon som vill hänga på? Passar i Raaco, 2 varianter en för 5/8" (24 fack) (Se bild) och en som passar för 1/2" counters (35 fack). Kostnad runt 55kr/st just nu - sjunker om vi blir fler. Svarta lådor.
 13. Fiedler

  ASL i Skåne

  Jag håller till i Malmö och däromkring
 14. Post 6 22 April 2014 😁😄😃 + Melvin's svar i post 7 Länk Med det sagt så överensstämmer din åsikt med min att rörligt spel är roligt spel.
 15. Blir inte hustrun sur när du skjuter upp Scandinavium i tre år för spela ASL? 😇
 16. Ser episkt ut, intressant. Vilka är det som spelar (tror dock jag könner igen Melvins hand på en av bilderna😃) och vem har vilken sida?
 17. Jag har köpt och produkten ger ett gott intryck dock var kartorna i toalettpapperskvalite. Kommer att säljas utan att spelas.
 18. Fiedler

  Hyllrensning

  @Crustav Blev det köp?
 19. Fiedler

  Hyllrensning

  Det var snabbt. Allt för att slippa sortera? 😁
 20. Någon spelsugen i Växjö nu på måndag? Stefan
 21. Fiedler

  Spel i asarum

  @carlsson Challenge accepted. VOTG varianten eller original gammelASL?
 22. Det där var oväntat. Coolt!
×
×
 • Create New...