Jump to content

FT90 Sans Esprit de recul


Janusz
 Share

Recommended Posts

I mitt system av att lägga in mina scenarion så kom turen till LFT11. Men när jag läste igenom det så kan jag bara inte fatta hur tysken ska överleva detta, ännu mindre inta staden.

 

Fransmannen har totalt 29 squads, mest elit, mot tyskarnas 25 förstalinjesgrabbar. Fransmännen har en 10-3 och två HMG, MOL, samt två fina AT-kanoner att döda de lätta tanks, pansarbilar och halvbandvagnar tysken kommer med. Men det största problemet är att tyskarnas förstärkningar i ryggen kommer in på två hexes, och fransmännen har 3 rundor att flytta dit och gräva ner ett point blank-försvar. Jag gissar att en aggressiv fransman kan hålla nere de tyskar som kommer in runda 1, sticka iväg och slå ihjäl fienderna som kommer in runda 4 vid board edge, för att sedan samlas inne i staden när de tyngre tyska fordonen kommer. 10-3, två HMG:s mot tyskar i skog. Det blir inte vackert inte.

Janusz

Link to comment
Share on other sites

Som man kanse i mitt första inlägg så antog jag att det skulle vara HMG. Två ledare till hde gett Fransmännen massor , men sunkiga, ledare. Dessutom skriver de ju i artikeln att deras armé hade fler kulsprutisar än tyskarna.

Janusz

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...