Jump to content

Jerry

Members
 • Posts

  1,415
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  66

Everything posted by Jerry

 1. Bil med 2 sovjetspelare, avgår 09:00 fredag, från Blekinge destination Borås. (Vi är uppbokade fredag o en större del av lördagen, sen är vi nog öppna för ytterligare ASL) @carlsson : är det något vi behöver plocka med oss i spelväg ?
 2. Skulle gärna paxa den längsta soffan som finns tack ……. så slipper jag släpa sovgrejer med mig ok kudde filt o nalle tar jag själv
 3. kan ha en tredje person med mig o han skall få regelboken, själv donerar jag alla brickor till föreningen, de har spelat sönder mina brickor nämligen
 4. jo det var ju en lysande ide 🤣
 5. Ligger prylarna o väntar på att bli hämtade …??
 6. God jul allesammans o ett gott nytt 2024 fan vet om det är bättre tider nu än 2020 …… galna halvdiktatorer galna prishöjande Ica handlare (ja coop o Willys o alla andra också)
 7. Jag ser ett lokalt motanfall minsann fabriken längst i norr återtagen 💪
 8. De där svarta brickorna med artilleriet, är det bara för att se artilleribrickorna bättre o organisera det bättre ……..? Eller vad är det för funktion …..?
 9. Lutar nog åt tauroggen i alla fall, sorterade ut några till, skickar lista på önskemål, men tauroggen känns nog bra i vilket fall. Om jag kan köra rys i så fall, så kan jag ha setupen "klar" när jag anländer. Finns kartan i vassal ???
 10. kollat igenom en del av scenariona, de är tunga på tanks minsann, tror det drar ner speltiden. Men rumänerna mot ryssarna mot odessa verkar kul, lite mindre fordon, sen är det de båda brittisk-tyska i frankrike 1940 Normandiescenariona verkar lite mindre (skulle behöva öva i bocage) Kolllar vidare och planerar för att dyka upp, åtminstone jag (då blir det nog tåget)
 11. Skulle nog kunna köra repris på TAUROGGEN (hette det väl …??) men här fanns ju en del brevity assault är det någon som har den ….??
 12. Åhå……. Det måste ses har varit vid det flygfältet 3 ggr utan att komma in blev hotad av en vakt sista försöket
 13. Skulle nog kunna köra repris på TAUROGGEN (hette det väl …??)
 14. Hmmm KRETA från heat of battle …? jobbigt med glidplanen o fallskärmarna …?
 15. Om jag dyker upp ensam skulle jag gärna köra något bocage-scenario eller öken eller natt (behöver lära mig) eller vad skall folk spela ….? var kanske för stort det vi testade senast
 16. Vet ej ännu men det ser så ut, typ 80%, vi försöker ragga två till men verkar trögt.
 17. ser ut som om det kommer två blekingebor efter 5 år igen Vad skall spelas månntro ?
 18. Jo det står något om covid längst ner (i alla fall på den engelska delen) av informationen angående Kickoff 2024 gäller detta ….???
 19. Extremt renoveringsbehov och en driftkostnad på 160.000:- /året det är byggt 1847 jag har en gammal kompis av det mer välbärgade slaget, som köpt en villa åt en spelförening i Nybro 🫡 skall kontakta honom men vi har ny lokal på gång dock mindre centralt och längre körsträcka för folket från Ronneby
 20. Och här försvinner lokalen 😭
 21. Hej hej .... Jo du har en squad o en LMG Squaden first firar Squaden subsequent first firar (final firar) Kan LMG skjuta ensam efter dessa båda skjutningar ? Eller är du tvungen att lägga in din LMG tillsammans med squaden i dennes Subsequent first fire (final fire) om du vill använda den ?
 22. Lyckades vinna med finnen (såg mörkt ut till o med runda 4) Tyvärr kändes det som om min motståndare slog sig lite grann ur turneringen med sina 12:or Även ett litet misstag i hur man skjuter defensivt med vapen i squads, (tyvärr tolkade vi lite fel o eftersom jag spelat längre så kändes det surt) Dock hade jag målmedvetet, manövrerat in, större delen av de finska styrkorna i slagläge, och omvandlade en oherrans massa squads till HS, så jag kunde svämma över hans försvarsställning. Fantastiskt anfallsvapen, den finska armén 💪
 23. Nä..... hittade den just nu också men begrep den inte riktigt..... Hittade däremot SFF på boardgamegeek, gällde nog ASLSK men det är väl samma principer ? Och där trillade poletten ner.
 24. piskade upp honom i den lokala asl-turneringen igår kväll som finne i fighting withdrawal Varvid jag tog hem segern i turneringen
×
×
 • Create New...