Jump to content

Jerry

Members
 • Content Count

  1268
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Everything posted by Jerry

 1. Om man startar i terräng med ett ? o springer "out of line of sight" typ ner i en gully, in bakom ett hus etc. etc. Tapper du concealement då ?? (tror inte det men hittar inte) (kan ha frågat innan men hittar inte II)
 2. Jerry

  Spel i asarum

  läste lite på olika ASL-sidor om att VOTG-scenariot skulle vara bättre men en del kommentarer sa att det var tvärtom. Vi satte upp det (VOTG) o insåg att det kändes konstigt, extremt liten karta med extremt mycket trupp tyckte vi, o beslöt oss för det gamla ..... (detta inkräktade inte på speldagen då jag satte upp VOTG-scenariot ett par kvällar innan o fotograferade det)
 3. Jerry

  Spel i asarum

  I fredags 21/5 -21 spelades det IN SIGHT OF THE VOLGA spelstart 09:00 spelslut 23:30 vi spelade hela scenariot till slutet en lunchpaus på ca 30 min ryssarna under mitt befäl vann efter att ha sett mycket mörkt ut två ggr så vände det två ggr och slutade alltså med en seger motståndare var som vanligt i dessa maratonsammanhang Niclas Pihl Vi är eniga om att det är ett bra scenario dock lite (väl ?) mycket random med förstärkningarna men scenariot är kul i vilket fall några idéer om förbättringar ?? mindre slump med förstärkni
 4. Jerry

  Booby traps

  måste ta en diskussion inför nästa RB-kampanj................
 5. Jerry

  Booby traps

  Måste bara fråga...... är det någon som använder detta med att om man redan är pinnad så slår man i alla fall för booby trap... ? Vi hoserulade bort det i Red Barricades i alla fall
 6. Jerry

  Line of sight

  finns människor med sunt förnuft i den staden.......... Som vet hur en LOS skall dras 💪
 7. Jerry

  Line of sight

  ja fast bara mina gubbar .... dina gubbar har en annan LOS 🤪 Saknar Borås
 8. Jerry

  fråga om MOL

  vänta nu lite här..... har jag spelat fel här också ??? Kan man verkligen använda MOL om man är markerad med en first fire bricka ?? oavsett om man försökt kasta en MOL eller inte , det är väl brickan som räknas ... ? i annat fall blir det ju lite bookkeeping också .....
 9. Jerry

  Line of sight

  V 43 ... ooops .... Tack då misstänkte jag rätt .... som vanligt blir man överöst med kommentarer, angående den VERKLIGA situationen om att man visst måste kunna se taken på husen, när man skall reda ut regler, så allt bara kokar i hjärnan.......
 10. Jerry

  Line of sight

  Nu fyllde man ju 60 i veckan och då blir det ännu mer frågor, pga ålder...... En fundering : MTR står på rooftop W43 kan den beskjuta Z41 ....? (Typ att den ser taket på Z41 ....? Eller ser den inte Z41 på grund av att Z 41 inte har en rooftop ...?) jag antar att det inte funkar men vill ha en ”second opinion”
 11. Tack..... där måste jag kolla närmare 🥶
 12. men den där sentensen : "disregarding smoke"..............? Eller är den i ett annat OBA sammanhang.....?
 13. Kolla reglerna (vehicle notes) för dom brittiska broläggarna i "for king and country" Tror det står där ...... Om du har den eller "west of alamein"
 14. jepp jättesnyggt......🙂
 15. Jerry

  ELR o fanatic

  Ursäkta mig o min dåliga engelska Decrease betyder ju minska ............................
 16. Jerry

  ELR o fanatic

  Jisses vad är det jag har läst för fel nu igen ....?
 17. Jerry

  ELR o fanatic

  Men får man verkligen stiga i eldkraft ??
 18. Jerry

  ELR o fanatic

  battle hardened, den får väl inte öka stridsvärdet ? O sen är dom ju fanatic i RB fabriker
 19. Jerry

  ELR o fanatic

  jjo.... den blev lite satt på sin spets.... komiskt med fanatisk 426 UTANFÖR fabrikerna
 20. Jerry

  ELR o fanatic

  Hmmmmm Vad händer ....? En 527 blir fanatic Stunden senare missar den sin ELR Vad händer ? Ja den blir väl 426, hoppas jag men behåller den verkligen sin FANATIC ??
 21. Jerry

  eASLRB

  kanonis.... då blir det köp
 22. Jerry

  eASLRB

  Hej.... går den att ladda ner på alla ens elektriska plattformar ? Plattan, stationära, bärbara ??? Eller är den kopieringsskyddad på nåt vis, eller kan man som ägare, dela på sina egna enheter ?
 23. Jerry

  same hex fire

  Tack.... jag är inne på samma tänk....
×
×
 • Create New...