Jump to content

Routfråga - ASL 15 Minute Rule Part11 Rout5 Last


Patrik
 Share

Recommended Posts

Får inte routa till R2 eftersom det står amrisar i tex hex J6

Men ett fel hävdas och det är att enheten ej får någon interdiction, men det får den eftersom jänkare drar LOS längs med vägen inom normal range, och Orchard Road ger ingen hindrande till open ground Road hexen S2.

Edited by CTABKA
Link to comment
Share on other sites

Tänkte inte på att det stod Jänkare i J6.

Men är Ganska säker på att även om dessa står där, så är dom Inte med i exemplet då det endast gäller enheterna på Höger sida.

Jag kan ha lyssnat dåligt, men han nämner inget om att J6 är med och påverkar routen.

Link to comment
Share on other sites

Han kunde ju tagit bort saker som inte ska vara med, men ibland har han med mer saker för att "snabba" på sina exempel så han slipper göra en "ny" setup igen.

Håller med att det kan förvilla lite..

 

Oavsett vilket så har fått svar på min fråga, så nu behöver jag inte fundera mer på det hela.

 

Var orolig där ett tag att det var något undantag som jag missat.

 

Så svaret är: Han har Fel om han inte har med Jänke i J6, är den med så funkar det utmärkt att flytta till S1 men får Interdiction.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...