Jump to content

Patrik

Members
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Patrik

 1. Vi har ibland faktiskt slagit en tärning om vi har bråkat om det... Och då har skuggan varit en del av huset varje gång när jag har PrepFire...
 2. Det känns som det är ganska många i Skåne, det borde ju gå att få till en spelträff. Jag har tillgång till ett kontor i Landskrona där vi lätt får plats 10-15pers (Finns bord, stolar, WC, Kylskåp) Gratis parkering 1m utanför, 3 min från motorvägen. Inget folk på Lördagar-Söndagar.
 3. Pris på tärningstornen? Går det att skicka? Hämta i Stockholm?
 4. Vad kul att det verkar var lite liv i Skåne. Kanske kan göra en lista på vem som häckar i Skåne ? Patrik Lantz (Landskrona) Mikael Svensson (Helsingborg) Håkan Isaksson (Helsingborg) - Inte aktiv? Tom Pålsson (Klippan?) - Inte Aktiv ? Niklas Lavin (Landskrona) - Sålt sina saker, men spelar säkert om man frågar.
 5. Har aldrig haft Skugga som del av huset. Fast lika bra att man kommer överens innan man börjar.
 6. Hej, Jag är egentligen alltid sugen på att spela, problemet är ju tiden. Är lite periodare av ASL, dvs spelar halv mycket kommer igång för att sen tappa det igen... Nu har jag iallafall fått nytt jobb och slipper jobba helger, så har jag ju lite mer tid. Men bara för det läser jag flygteori 2ggr i veckan fram till Slutet februari. Och vi ska flytta 1 Feb... Men jag vill gärna, kan både VASL och IRL. Finns några fler här omkring som spelar då och då.
 7. Patrik

  ASL i Skåne

  Just nu spelar vi Udda veckor, mest beroende på att jag har min son andra veckan. Vi spelar random scenario och försöker efterhand peta in mer och mer lull lull så man inom kort kan ge sig på lite större saker, så man får ut något. För tillfället är med Jag och Håkan, men det finns 2-3st till som har/brukar komma. Men dom har inte varit aktiva på ett tag. Det kanske är dags att skicka ett mail igen till alla ? Vi spelar ute på mitt jobb, Landskronavägen 14 (närma Ramlösa station) Har hänt att vi spelat på SPIF (Lokal bräd/rollspelsklubb-lokal i hbg) i norra HBG /Patrik
 8. I reglerna står det att man får sina flyg i NEXT MPH... Är det i nästa fas, dvs Movment. eller menar man i motspelarens Mph?
 9. Har lite frågor om Flyg och hur det funkar enkelt. Har försökt att läsa till mig, men jag har säkert rört till det... När man väl fått sitt eller sina flygplan. Vart sätter man dom på kartan ? Sätter man ut dom direkt var man vill attackera ? Sätter man dom i kanten, så man kan välja när man vill plocka in dom i spelet för att sen placera ut dom vart dom ska attackera ? När får man lov att försöka skjuta ner dom ? Kan alla Guns/Art skjuta på flyg, eller det är enbart AA Guns ?
 10. Patrik

  ASL i Skåne

  Glöm inte att vi försöker spela varannan Tisdag i Helsingborg.
 11. Snabb fråga: Enhet använder Assult Move från Ground level till Level 1 Open Ground och är Conceled. Blir han av med "?" om man han LOS till denna enhet fast han har HA ?
 12. Mitt tips, börja direkt nu med riktiga ASL istället för att köra starter kitsen...
 13. Om någon orkar köra över VASL/SKYPE en dag, typ visa lite hur det funkar, så hojta till.
 14. Patrik

  ASL i Skåne

  @Megaloman - Absolut har vi det! Och alla andra som också vill komma och spela!
 15. Hej på er, Ska spela ett scenario med OBA & Flyg nästa vecka, och hade behövt lite hjälp med Taktik hur man bäst använder sig av dessa. Finns det någon bra tutorial/video eller liknande där man kan lära sig lite mer teknik och hur går tillväga. /P
 16. Patrik

  OBA beta-test

  Posta länk till Dropbox eller liknade. Är mycket intresserad av denna. Ska spela ett Scenario med OBA och Flyg nästa vecka. /P
 17. Patrik

  ASL i Skåne

  ASL Helsingborg. Vi försöker köra 1gång varannan vecka. UDDA Veckor. Tanken är att försöka få till det varje vecka. Torsdagar eller Måndagar har det varit sista tiden.
 18. Han kunde ju tagit bort saker som inte ska vara med, men ibland har han med mer saker för att "snabba" på sina exempel så han slipper göra en "ny" setup igen. Håller med att det kan förvilla lite.. Oavsett vilket så har fått svar på min fråga, så nu behöver jag inte fundera mer på det hela. Var orolig där ett tag att det var något undantag som jag missat. Så svaret är: Han har Fel om han inte har med Jänke i J6, är den med så funkar det utmärkt att flytta till S1 men får Interdiction.
 19. Tänkte inte på att det stod Jänkare i J6. Men är Ganska säker på att även om dessa står där, så är dom Inte med i exemplet då det endast gäller enheterna på Höger sida. Jag kan ha lyssnat dåligt, men han nämner inget om att J6 är med och påverkar routen.
 20. Hej på er, Satt och tittade på IDJesters youtube klipp och har en fråga. https://youtu.be/DS-sbYiLRxI?list=PLGAQwByEwdoidlhNglaRvH6fq1aZC5sI4 Ca: 12:30 in i klippet. Fråga: Varför är det OK att den brutna tysken i S3 får lov att Routa till S1 i stället för R2 ?
 21. Riktigt bra Youtube länk... Har sparat den!
 22. Har en liknande fråga: Räknas Open Ground som Concelment Terrain om det är TEM i en i form av Häck/Mur i Hexen? Om det är Hindrance i LOS mellan Hexarna ? Och då får man behålla " ? " om man Advance / Assult Move till ovanstånde?
 23. Precis... Wirbelwind är det som det gäller.
×
×
 • Create New...