Jump to content

Peyre

Members
 • Posts

  276
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by Peyre

 1. Med 25% chans att det boostar den med artilleri ger ju en slight fördel. Det är väl det man vill adressera med Pleva: Att den ska kunna användas även i exakt balanserade scenarion. Jag tycker att LHR funkar bra men när det inträffar känns det ju som att den boostar den sidan. Oftast när vi använder den är ju om du redan balanserat upp det scenariot.
 2. Peyre

  Korta scenarion

  Älskar Ola Nygårds Scenario: At the very beginning. Ett riktigt popcorn där man slumpar fram vapen och annat. Men det kanske är mindre än det du tänkt dig?
 3. Vraket är inte kumilativt med huset - och du skjuter ju ut från rutan. Däremot om det är ett brinnande vrak så påverkar ju röken både när man skjuter ut och in i rutan. Då är ju rutan inrökt
 4. Grattis Andreas till vinsten! Tack Mel för allt jobb du lagt ner. Uppskattas verkligen!
 5. IIFT gör ju att det lönar sig att stå och skjuta mer. Och rörelse är ju det som gör spelet roligt. Skulle aldrig välja IIFT framför IFT. Finns heller inga duktiga spelare som använder IIFT. Bara det borde vara en varningsklocka.
 6. Tight line of sight där på CC8😁
 7. Ligger man dessutom skavfötters blir det ännu billigare. Bra mot Corona också, eftersom man inte andas på varandra😅
 8. Ser riktigt bra ut! Bra jobbat
 9. Peyre

  sword and fire

  Man undrar bara hur balanserat det är? Troligen en hund
 10. God jul alla och gott nytt år på er!
 11. Några veneriska sjukdomar?
 12. Tråkigt. Man får i slutändan göra som den stora massan vill. Kommer personligen att träffas och spela spel trots Corona. Tur att man har några likasinnade i sin närhet.
 13. Om alla är symptomfria tänker jag att vi genom det beaktar en särskild försiktighet.. Eftersom flera spelare nu väljer att hoppa av är det väl desto lättare att ta beslut om att genomföra eventet? Smittorisken blir ju avsevärt mindre nu när vi är färre spelare?
 14. Nödvändig kontakt omfattas inte av rådet! Jag anser att ASL är en nödvändig sysselsättning
 15. Grattis till gossen som gick och vann:-) Välförtjänt Svante!
 16. Om vi blir ojämnt antal spelare kan ju jag lira med Maglica eller liknande?
×
×
 • Create New...