Jump to content

Peyre

Members
 • Posts

  299
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by Peyre

 1. Jag slog 12 och 12 med mina stukas, sist mot Melvin. En åkte hem direkt och den andra direkt efter att den släppt bomben.
 2. De är även billiga på For king and country om jag inte minns fel.
 3. Man kan ju också hoppas på overcast. Eller att motståndaren slår bort sig totalt med tärningarna. Finns ju fler vapen man helt enkelt bara får härda ut, tills de går sönder/tar slut. Typ eldkastare och artilleri...
 4. Bästa skyddet är väl att röra sig innan Stuka kommer in på plan. Sedan att stå i sten-, trähus/rubble. Att springa i open grund eller debris kan göra ont plus att man fastnar i PIN där man inte vill stå nästa turn.
 5. Gav upp hoppet om Johanber häromdagen och beställde en ny box från Trojan games. Instämmer med Melvin om att det bara är kartan som har ett värde i gamla. Är ute efter lite nya fräscha brickor. Men tack ändå.
 6. svar 17 år senare😆
 7. Riktigt rolig helg med höga skratt och låga tärningsslag. Man är fortfarande mätt efter all mat man proppades full med. Ser redan fram emot nästa gång! Väl ordnat Melvin.
 8. Trist om du måste stå över. Kan man inte ragga någon?
 9. Jag tar gärna ett ex till Rimforsa. Om jag inte redan sagt det. Minns inte😄
 10. Melvin du kan meddela att jag vill ha lunch på fredag. Kommer nog tidigt. /Peyre
 11. Östfront är nog roligare än alla bocage-kartor i den modulen.. Väldigt homogen miljö om man ser bilderna..
 12. Peyre

  Gott nytt 2023!

  Gott nytt år på er alla!🍾
 13. Vi kommer ner ett gäng Stockholmare. Vi håller bara på att inventera hur många som kan..
 14. Tack Andreas för en fint organiserad turnering! Kul tema och bra scenarion över lag.
 15. Jag kan hjälpa dig att få mer plats. 1100kr för Red Factories😀 Det måste ju vara en av de mer skrymmande boxarna du har.
 16. Hade du sålt ditt paket för flera år sedan hade du tjänat storkovan. Nu spelar de flesta ASL-spelare i Sverige med nytryck av brickor och vill inte se de gamla brickorna längre. Nya brickorna har större sillhuetter och är bättre/tydligare/mindre pixligare i tryckningen. Alla spelare i detta forum känner till detta och är därför inte intresserade av dina äldre moduler. Dock kanske kunskapen är sämre bland non gamers som Melvin säger. Tycker att 1000kr är ett vanligt bud och inget skambud. Det är ju trots allt du som är i behov av pengar och inte jag. Trots det verkar du irriterad. Vi är ju inte i vår tur irriterade på att du försöker med ockerpriser på i princip skräp som behöver komma till en återvinningsstation. Det handlar ju om tillgång och efterfråga. Inget att ta personligt. Du verkar ju också mest sur över att vi tipsar om Ebay. Det är ju på förekommen anledning att vi ger tips. De flesta här på forumet, spelar med varandra och vet ungefär köpkraften på ett större paket. Därför ger vi istället tips om att dela upp eller sälja på annat ställe. Dvs, vi vill ju att du ska få så bra förutsättningar att sälja som möjligt.
 17. Om du säljer i Sverige så tror jag att du tjänar mer på att dela upp. På Ebay finns nog fler/bättre köpare för paket. Där kan du ju också göra en auktion. Lycka till och hör av dig om du vill dela upp försäljningen..
 18. Kan köpa Red Factories för 60% av nypris
 19. Mellan rundorna borde det ju såklart vara tillåtet. Och för alla som kör friendly gaming.
 20. Föreslår ett förbud mot analkulor genom hela turneringen😉: https://www.expressen.se/sport/e-sport/magnus-carlsen-bryter-tystnaden-om-misstankta-fusket-med-analkulor/
 21. Nej men skämt åsido. Bra att uppmärksamma, på förekommen anledning.
 22. Valde 9-15. Blir mer variation😂
 23. Med 25% chans att det boostar den med artilleri ger ju en slight fördel. Det är väl det man vill adressera med Pleva: Att den ska kunna användas även i exakt balanserade scenarion. Jag tycker att LHR funkar bra men när det inträffar känns det ju som att den boostar den sidan. Oftast när vi använder den är ju om du redan balanserat upp det scenariot.
 24. Peyre

  Korta scenarion

  Älskar Ola Nygårds Scenario: At the very beginning. Ett riktigt popcorn där man slumpar fram vapen och annat. Men det kanske är mindre än det du tänkt dig?
×
×
 • Create New...