Jump to content

Megaloman

Members
 • Posts

  129
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Megaloman

 1. Megaloman

  Födelsedag

  Gratulerar! De bästa presenterna fixar man själv
 2. Mein gott, vad ni verkar bråka mycket i den där lilla hålan.
 3. Utnyttja dina många ledare. Deploya för att plocka bort concealment, leta kanon och/eller skjuta MMG. Tysken måste stå i vägen för dig eller ta kål på dig, annars vinner du. Han bör sprida ut sig för att tvinga amerikanen att ta många moralslag. Utnyttja det och låt honom möta hårt motstånd där han dyker upp, dvs sprid inte ut dina trupper för mycket. Använd dina tanks för att skjuta WP på tyskens bra grejer. 6-6-6 är inte så dåliga. De har 8 i moral på "baksidan". Och RÖK!
 4. Finns det någon kontext till den här frågan? /vän av ordning
 5. Affären är avklarad och paketet skickat. Kan verkligen rekommendera potjemkin, en mycket trevlig köpare! Tack för en bra affär.
 6. Å andra sidan kan du nästan alltid pruta på Blocket, det verkar också vara en outtalad regel. Är det inte ett ganska bra pris för Pegasus Bridge?
 7. Perfekt! Inga problem att skicka till Karlstad. Schenker blir nog bäst. Jag räknar ut frakten och hör av mig via PM.
 8. Tackar för tips! På tal om film - är det någon som sett Okänd Soldat som går på bio nu?
 9. Beyond Valor Kapitel H, vehicle notes, finns i regelpärmen. RB Grundutförande + Kapitel H + Kapitel K (Training Manual) Action Pack #4: Good news everyone! Regelsidorna finns i RB och ingår alltså.
 10. Megaloman

  God Jul på er

  Gott nytt år på er!
 11. Jag har inga problem med att vänta. Fixar bilder. Återkommer.
 12. Jag menar väl det! Ett tillfälle för alla som funderat på att sätta igång. Hoppas på napp =)
 13. Väntar en vecka till, sedan lägger jag ut det här på Traderalotteriet. Säljer helst till någon på forumet. Jag kan tänka mig att gå ner lite till i pris, ge gärna ett förslag!
 14. Precis. Scenarion med fler omdömen är såklart mer pålitliga. Den mänskliga faktorn och förhållandet nybörjare-veteran elimineras något.
 15. Är det inte sånt här vi har ROAR till?
 16. Age/Sex/Location är ytterligare en klassiker, från tiden då internet var ett nytt fenomen.
 17. Hej på er! Säljer lite av det som jag har dubbelt av för tillfället. 1x Beyond Valor Senaste utgåvan, komplett, oanvänd, opunchad. 1x Regelbok 2nd ed., äldre versionen. Gott skick, använd under några år. 1x Action Pack 4 Endast kartor (SK-style) och scenarion. Jag tänker mig ett paketpris på 1500 kr. Ge bud om du hellre vill köpa enstaka prylar! Sakerna finns i Ystad och jag kan självklart skicka det mot fraktkostnaden.
 18. Å andra sidan är det väl precis sådan här negativ mytbildning vi inte behöver...
 19. Jag tycker att det är en bra idé. Om vi så når ut till bara en enda ny spelare är det värt det, över alla tekniska detaljer.
 20. Hur hittar jag ditt nystartade företag, då?
 21. Hej, ändrade semesterplaner har orsakat att jag missar eventet och inte kan styra upp någon bil från Malmö. Bara så att du vet!
 22. Ser jättetrevligt ut. Är det värt att köpa Special Ops för det här?
 23. Megaloman

  range

  Du är inte ensam om att missa det här! HIttade själv det "knepet" genom att läsa nybörjartrådar på BGG.
×
×
 • Create New...