Jump to content

DreadTom

Members
 • Posts

  225
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DreadTom

 1. I visit www.krigsspel.se , but not very often.
 2. Frågan gällde two story building, elimineras de då inte i detta fall?
 3. I hope the rest of the orld reads that too. Like Russia...
 4. Ja spelar man ASL måste man väl köpa allt, eller? Vart ska jag skicka min adress?
 5. Jag vet jag inte fått något mejl om tidningen. Så, de är slut?
 6. Jag skrev ned en beställning i våras/början på sommaren (typ...) men har inget hört. Är tidningen slut eller försvann mitt meddelande?
 7. Nottrask (on the Garbo-map) - in my backyard! Must buy?!?! And to play the S would be fun... I have the book this game sems to be draw from, and I remember it was nice to know we would have beat the Soviets if they had dared come here. Is the World at War series good/fun to play?
 8. DreadTom

  VotG

  Ok, jag börjar helt enkelt i ena änden! Vart ska jag skicka materialet?
 9. DreadTom

  VotG

  Har du sett ut lämpliga "kandidater" att skanna? Eller ska jag bara ett urval? Hur stora områden behövs?
 10. DreadTom

  VotG

  Har någon fixat scans? Om ej kan jag göra det.
 11. Finns något annat än MMP:s eller Ole Boes Sticky errata/filer där ute? Gav Scott Romanowski upp sitt arbete med Q&A efter RB v2? Perry Sez, försvann det också?
 12. Den som väntar på något gott! (Det STORA AP:t, VotG!)
 13. Visst, vart ska jag skicka dem? 300 DPI TIF på 1,8 MB klar, är filen för stor?
 14. Den DTW-karta jag köpt är 61x77 cm stor. Rutorna är något mindre än på de vanliga geomorfa kartorna. Kartan är copyrightad 1997. Thomas
 15. Det var ofta rabalder på gamla ASL-listan kring Ray Tapio... Många sparkade åt hans håll för dålig kvalitet på CH!-grejerna. Avalon Hill skickade FBI (om jag minns rätt) på honom för misstankar om copyrightintrång. Osv... Men det var inte bara svarta rubriker, han bjöd tydligen på öl och mat under Octoberfest under demonstrationer av CH!-spelen.
 16. Jodå, jag förstod din poäng med Infantry. Började bara spåna om det andra, och det var nog inte mer än just spån.
 17. Touche! tror jag. Det har väl med det amerikanska "inclusive or" eller vad det nu kallas att göra, som man sett så många snack om och knappt de själva ens förstår hur det ska tolkas...
 18. Hm, så en Vehicle crew som bemannar en Gun tar alltså mindre plats i Trenchen... Ser någon en anledning att alls ha med "Infantry" i A5.5?
 19. Sen kan ju östfrontscenarion vara mycket svårare att få historiskt korrekta. Där kan ju källor till olika strider vara svåra om inte omöjliga att finna, så att man måste gissa utifrån källor till striden på hög förbandsnivå. Eller så måste de översättas från ryska t.ex.. Och sen är det ju inte säkert att källorna är så objektiva som man skulle önska (vilket förstås inte bara gäller östfronten...).
 20. DreadTom

  MP/MC Cost

  Ser kanon ut, ska titta närmare på den right away! En sak; Hindrance ska bara ha ett "e".
 21. Jag tycker det är kul att ibland fördjupa mig i historien utanför scenariotexten. Då känns det klart bättre om scenariona ligger i kronologisk ordning. (Men alltför få är det ju, och trycket är ju inte heller så bladen går att bläddra i nummerordning!! )
 22. Ska jag klippa ut bra de svarta brickorna ur arket och skicka? Det blir väldigt stort, tror scansen låg runt 20 MB per ark. Vet du om du har bergänsning på mejlstorlek du kan ta emot förresten? De där scansen på Klas länk - de verkar ju bara ha framsida till de arken?!
 23. Stefan, mitt inlägg var bara en lättsam tanke om mig själv och vissa ASL-spelare jag mött i allmänhet. Inte riktat mot dig. Kan erbjuda mer högupplösta TIFF-scans av J2:orna om du vill prova annat än det Klas erbjudit.
 24. Den som ger sig in i ASL har nog ofta svårt att förstå proportoinerna på problem.
 25. Från Scott R:s Q&A: J2:ans countersheet har två rader med HS:s plus tre rader med SW.
×
×
 • Create New...