Jump to content

Doomfarer

Members
 • Posts

  122
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Lund

Doomfarer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Har ett Yanks som bara står i hyllan och dammar då jag aldrig orkat puncha det. Plasten är dock avtagen. Enligt ebay.com ligger snittpriset på runt $150 numera. Kör den gamla klassika x10 så vill alltså ha 1500 kr för det. Går också bra att komma med bud så skall vi se om vi inte kan komma överens. Bor i Lund om någon vill plocka upp det där. Ett litet aber: Det saknas en 5(2)-3-6 och gjorde så när jag öppnade lådan. Då det finns 25 till tror jag dock inte det skall vara ett problem. Ta chansen att få tag i ett Yanks innan Rising Sun släpps och priserna på Yanks ökar ännu mer.
 2. Med tanke på MMP:S (o)förmåga att trycka om moduler inser jag att priserna på Yanks kommer öka ganska rejält i framtiden, speciellt med tanke på att de skall släppa Rising Sun innan nytrycket av Yanks. Så säg 800 kr. Må vara dyrt men du kan nog sälja det för minst samma pris om några år när bristen är ännu större.
 3. Har ett Yanks som bara står i hyllan och dammar då jag aldrig orkat puncha det (föredrar östfronten och/eller britter). Dessutom vill jag hellre ha de nya kartorna så väntar på nytrycket väl som kommer 2023 eller nåt. Har ingen aning om vad priset ligger på numera (men vet att det är OOP) så ge mig ett bud så skall vi se om vi inte kan komma överens. Bor i Lund om någon vill plocka upp det där. Ett litet aber: Det saknas en 5(2)-3-6 och gjorde så när jag öppnade lådan. Då det finns 25 till tror jag dock inte det skall vara ett problem.
 4. Här är en länk till, har försökt maila dem men inte fått svar. http://www.dicetower.20m.com/
 5. WoA kommer inte att nytryckas. Britterna finns ju i FKaC numera. Det pratades om att det skulle släpas en ökenmodul men det ligger nog efter CoB i kön så förvänta dig inget före 2008.
 6. Skicka dem till doomfarer@gmail.com Jag tackar och bugar!
 7. Har precis insett att jag saknar två overlays till mitt ex av WoA. De som saknas är X2 (1 hex: mausoleum) och S7 (Sand: 4 hexes). Om någon skulle ha tid och möjlighet att skanna in dessa två åt mig skulle jag bli supertacksam.
 8. Doomfarer

  AOO

  Har du rapporterat detta till ROAR?
 9. Inget nytt om när BV anländer till Sverige?
 10. Haha! Kolla här: http://forum.aslsweden.com//index.php?showtopic=943&hl=
 11. Här märker man att man har att göra med en rutinerad person, vilken jul?
 12. Jag väntar fortfarande på att MMP skall få tummarna loss och skicka iväg spelen, eller sitter Andreas och dräglar över alla lådorna och har glömt skicka dem vidare?
 13. Jag vet att vissa plastar in spel för att öka priset. Tror t o m så är fallet med vissa butikskedjor, om folk returnerar spel så plastar man bara in dem igen och säljer som nya. Mit ex av ABtF är verkligen helt nytt bortsett från att plasten är borttagen, vilken ett enkelt foto av det visar. Är någon sugen på att köpa säljer jag det för 700 kr.
×
×
 • Create New...