Jump to content

Critical Hit


Jerry

Recommended Posts

Hej

Jag sitter o studerar (ganska ofta) sidan "desperation morale" killen som skriver där har ju absolut inget gott att säga om "critical hit" , är han avundsjuk på deras produktion eller bitter över något , ELLER är deras produkter så dåliga som han vill göra gällande ?

 

Är det någon som har kört med deras alster (har själv Omaha första utgåvan men har aldrig orkat sätta upp det men det ser helt ok ut)

 

Dom har ju en HEL DEL ASL-kampanjer o annat smått o gott ??

 

/en som undrar lite

Link to comment
Share on other sites

Min åsikt är att de gör jäkligt snygga saker, men sällan särskilt välbalanserade eller genomtänkta. Det känns som att man fokuserar på design och layout, inte så mycket på innehåll.

Med det sagt så kan jag tillägga att det finns många intressanta och roliga scenarion från CH också, så det är inte bara skit! Och jag har heller inte spelat allt.

 

Sen tycker jag att deras Berlin-karta är riktigt fräsch och snygg. Den är nog den enda ASL-kartan som ser ut som en riktig stad.

Link to comment
Share on other sites

Jag slutade att köpa CH sedan länge, men flera av deras tidiga alster tycker jag håller.

 

Det största problemet med CH nu tror jag är deras förmåga att ge ut allt i 1,2,3,4,5 versioner, ibland med nya namn för att förvilla, och ibland med små ändringar mellan dem.

 

Personligen gillar jag inte deras counters, men kartorna brukar se ok ut.

Link to comment
Share on other sites

Hålla med Klas - slutade att köpa för länge sen, dvs efter att jag köpte DTW (måste ha varit 1999???) men har några tidigare produkter, tex rout pack från Paddington Bears som gavs ut av CH när det begav sig och annat smått och gott. Här finns det riktig roliga scenario och lika i vissa av de tidiga Magasiner.

 

//Tysken

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...