Jump to content

janken_64

Members
 • Posts

  95
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by janken_64

 1. janken_64

  Gott nytt år

  Tack detsamma!! Gott Nytt År!! /Janne
 2. Jag slutar 16:00, skall göra vad jag kan för att hinna, annars får ni vänta en stund! Annars får väl Ola hålla sig nykter och åka ner!
 3. Sådär då, nu skall det bara fiddlas och små duttas så är det klart för leverans!!!!!!!!!
 4. Hemma, med hoplimmade, färg-fläckiga fingrar!!!!
 5. Samma här!! Betalade via PG. 2007-12-13. Har också mailat utan resultat. Janne Thörne Skolvägen 15 79340 Insjön
 6. http://www.radfys.lu.se/gu/NotesImages/Topic11NotesImage11.jpg Någonstans där inne, finns det bilder. Men det kommer att innehålla japaner och en tank, PTO.
 7. Hälsa bröderna "bus", och tacka för lottningen!!
 8. P.g.a risk för uppsägande av bekantskap och bannlysning från Vikarbyn, så anmäler jag mig härmed till denna turnering!!!!!!!!
 9. Jag vill delta! Forumnamn:janken_64 * Namn:Janne Thörne * e-mail:jan.thorne@tyfonmail.se
 10. janken_64

  Valuta

  Den här då!! http://www.oanda.com/converter/classic?use...denrunt&lang=se
 11. Byggnadsnickare. Prefabricerar hus, tillverkar fönster och balkong-dörrar till Japan!!
 12. Symfoni Nr.3 i A moll, Opus 56 av Mendelssohn
 13. rita, konnstruera och bygga, finns det något roligare, ska vara att spela ASL då........
 14. Utdrag ur rekognoserings kompaniets befälhavares dagbok: Belade idag 1st Slovakiska divisionen Janosik med march-order mot norr för att säkra byn Sanok. Moraliskt stärkta med sina nya tyska granatkastare gav sig truppen iväg. Anfallet inleddes med förtvivlan, granatkastarna fungerade icke som det hade utlovats, en salva lyckades dock träffa med förödande kraft, vart efter de granatkastar hanterande manskapet spenderade hela slaget med att försöka göra om bedriften (i efterhand konstaterat en dålig taktik). Strategin med hela manöver var att, med en liten styrka i öster avacera över vetefältet in mot byn, för att dra på sig eld och med huvudstyrkan penetrera genom skogen i väster där försvaret kalkylerats som minst. På grund av underskattning av befintligt försvar och i kombination med oplanerad ordergivning från högre ort rasade den östra flanken ihop. Den västra flanken formligen rusade genom skogen berusade av ljuden från striderna i öst ( vilket även detta utdömdes från högsta befälspost)men lyckades dock involvera sig med fienden i ett par närstridsituationer (även om dessa också icke blev framgångsrika pga. heroiska polska män av stål). Det uppdagades även för de tappra männen, väl framme vid skogsbrynet, ett djävulskt påfund av de nedrans polackerna. Hästdragen AA-kanon. Härvidlag inser våra tappra slovakista mannar att uppdraget med att mota bort polackerna ifrån byn och ner i floden San har misslyckats. Sändandes en tanke till sina stupade och tillfångatagna kamrater retirerade de åter söderut. Sanok, Polen 6/9 1939
 15. Jag vill delta! Forumnamn:janken_64 * Namn:Janne Thörne * e-mail:jan.thorne@tyfonmail.se
 16. janken_64

  God Jul!

  God Jul på er alla............
 17. Jag blev huxflux bosatt i Borlänge!!!!
 18. Tack så mycket för hjälpen!!!
 19. Hej!!! Någon vänlig själ som har detta scenario inscannat???? En mailad fil skulle uppskattas väldigt!!! Tackar på förhand!!!
×
×
 • Create New...