Jump to content

tobias

Members
 • Posts

  267
 • Joined

 • Last visited

About tobias

 • Birthday 06/17/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gothcon.se
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Göteborg
 • Interests
  Synthmusik, arrangera saker, brädspel.

tobias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. Jag har inte spelat på evigheter och verkar vara ledig den helgen, så detta känns som ett bra tillfälle att ta upp lite ASL igen.
 2. tobias

  Tärningstorn

  Själv fick jag mitt tärningstorn i present av flickvännen, som hade tillgång till en slöjdsal i ett projekt hon var med i. Det är kärlek.
 3. Reeperbahn med Olle Ljungström i spetsen, visst fanns det en grupp som hette så. Fyra album släppte de, mellan 1979-1983. Min personliga favorit är "Peep-show" från 1983. ASL-musik, det vete 17 om jag skulle kalla det, men bra är det!
 4. Jag tackar för alla tips!
 5. Vart skaffar man lämpligast deras album? Finns det någon svensk handlare som har dem inne, eller är det bara import som gäller?
 6. Instämmer med Klas, prylar de har i lager brukar de vara snabba på att få iväg, i synnerhet om det bara är tidningar det rör sig om. De brukar gå snabbare i postgången också.
 7. Det kommer definitivt att vara folk där, både Ardennes '44 och TCS Matanikau kommer att sättas upp. Öppnar redan 10:00 denna gång! Jag är tyvärr redan bortlovad på Matanikau.
 8. Hur gör ni andra med de counters som följer med i t.ex. HASL-moduler. Finns det någon vits med att sortera dessa brickor separat, eller åker de med in i Raaco-lådorna också? Håller på att sortera upp japanerna och insåg att jag ju även har med japaner i Historical Study #1, finns det någon poäng med att ha dessa separat, eller kan jag lika gärna sortera in dem med de övriga? Hur är det med andra moduler?
 9. tobias

  Tjoho!

  Efter en dagstripp till ett regnigt Borås kom jag idag hem med regelboken, ASLSK #2, Doomed Battalions och nya Raaco-boxar. Nu är jag lycklig.
 10. OK, isåfall kommer jag nog bara upp för att hämta prylar, inte för att spela. carlsson, jag hör av mig direkt till dig om detta blir aktuellt.
 11. Jag har ju både en regelbok och ett Doomed Battalions att hämta upp så jag är lite sugen på att åka upp. Men om carlsson har förhinder kanske jag ändå inte kan hämta min regelbok och isåfall umgås jag nog hellre med flickvännen eftersom jag måste jobba på söndag.
 12. Vi drar igång vid 12:00. Det har blivit fel i kalendern, korrekta kommande datum är: 19 november 17 december Lördagar med andra ord.
 13. Det var inplanerat en ASL-dag till den 15 oktober, men på grund av lite krockar i lokalbokningen så flyttar vi fram en vecka, till den 22 oktober istället. Det är inte en renodlad ASL-dag, utan alla former av blippspel är välkomna! Träffen hålls som vanligt hos Konfliktspelsföreningen YLVA, på Carnegiegatan 14 i Majorna. Närmsta spårvagnshållplats är Jaegerdorffsplatsen eller Vagnhallen Majorna. Karta finns på klubben hemsida, www.foreningenylva.org. Utomstående är välkomna, det kostar 50kr och då blir man medlem i YLVA i en månad. För mer information eller övriga frågor skicka ett PM till mig eller skicka ett vanligt mail till tobias.eliasson@foreningenylva.org, eller fråga direkt i tråden. Väl mött!
 14. tobias

  AOO/BV update

  Det är inga problem, när det väl är tryckt så kommer det att ta flera månader innan MMP får över spelen till Sverige. Jag säger som carlsson, jag tror det när jag har produkten i handen.
 15. Dags att maila direkt till MMP och klaga med andra ord. Jag har ingen lust att handla från MMP eftersom jag vet hur mycket en lokal återförsäljare betyder för hobbyn.
×
×
 • Create New...