Jump to content

Christian Lindberg

Members
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Christian Lindberg

 1. Hej jag kan tyvärr inte heller vara med 😥 Kristihimmelfärdshelgen är oftast bokad med familjeangelägenheter och tyvärr så även i år, vilken annan helg som helst i maj hade gått bra. Jag vet att ni kommer att få en kanonhelg, Melvins arrangemang bruka vara väldigt proffsiga, väl utvalda scenarier och balanserade om det behövs, ni som varit med vet och ni som ej testat att åka rek jag starkt att pröva, ni blir inte besvikna!
 2. Jag tar också gärna ett pack, kommer till Borås. Vi ses!
 3. Doomed battalions, senast såld för 2700-ish på ebay, jo tjena...
 4. AFV: armoured fighting vehicle, fighting vehicle, ja men armoured ?
 5. Ha det bra själv, bäst pris får man om man säljer grejorna separat på ebay, då kan det bli budgivningar som drar iväg, här i forumet så har de flesta det mesta tror jag.
 6. Och jag tackar också för ett suveränt arrangemang, massor med jobb nerlagt på att sammanställa specialreglerna för FB, och balansera scenarier, fixa kartor mm, det är verkligen att komma till ett dukat bord, Melvins gubbdagis har här en trogen gäst som gärna återkommer, vad blir det månne för tema nästa gång?
 7. Ändrat datum ser man! Och här gick man och deppade för att det inte gick, men nu jag är på! Dags att plocka fram reglerna för FB
 8. Det känns lite tomt ikväll, vad kan det bero på ? Ja just det, jag är inte i Borås och spelar ASL med en massa kul typer på en av Andreas, Brain, Lars Robert mfl perfekt organiserad turnering. Ja ja, det är snart november 2022...
 9. Jättekul att få delta i en av Melvin som vanligt perfekt organiserad turnering och att få vara bland de första att se dessa varierade och spännande scenarier, härligt gäng också😁
 10. Scenariona är visserligen hemliga men det kanske kan vara bra om det delges om man kan behöva läsa in sig på vissa regler, jag förstår att scenario "mounted madness" har kavalleri men funderar på om "and there was licht" månne är ett nattscenario?
 11. Tre rundor ger mindre stress, skönt att kunna basta och bada lite också, får folk tid över är det ju perfekt för ett friendly.
 12. Gärna "best of friends special" enl Andreas post för min del, har dock spelat för lite för att jag vill välja ut scenarion, men kanske bra att hålla sig till ngr nationer för att inte behöva släpa på så mycket grejor ?
 13. Hej ! Jag har också anmält mig, då är vi alla fall två !
 14. 🎉📯💰🌋🎂🍬🍾🥂🤸‍♂️👌👏💐 Grattis Peyre! Gör inte slut på vinsten direkt, du kan få ont i magen!
 15. Härligt att se kunde tyvärr inte komma men har varit slagpåse/sparrat med Svante inför turneringen, kämpa Sandblom👌
 16. Det löste sig för mig, den sympatiske ASL-spelaren Gustav Lidemyr kunde tänka sig att dela ett dubbelrum, kanske kan flera på detta forum tänka sig det då kan vi bli flera som lirar ASL
 17. Rummen slut jag har ställt mig som reserv tog bara 2 dagar så blev det fullt, kanske man skulle ordna ett datum för bara ASL:are ? dte blir ju poppis och mycket folk då det samtidigat är Krigspelskonvent.
 18. Tack Melvin för en kul match (mera ett friendly game) där jag fick många bra tips, hysteriskt med bärsärkarna som sköt panzershreck i rutan mot sin motståndare tog backblast och skapade nya bärsärkar av sin motståndare som sedan dog i close combat! Du hade också otur med dina vagnar där två malfade MA och en dog på potshot från en AA halftrack å andra sida bidrog detta till att matchen blev otroligt spännande och avgjordes i sista movementfasen!
×
×
 • Create New...