Jump to content

B23.23 errata


Klas Malmström
 Share

Recommended Posts

I Journal 5 kom följande errata till regel B23.25:

 

B23.25: at the end add "LOS to a unit in a building Location [EXC: rooftop Location] can exist only if drawn to an ADJACENT unit or (for LOS between different hexes) if the LOS as it enters the hex does not cross a hexside within the building depiction (e.g., in contrast to 1X3/1X4).

 

Vad var det för problem som denna errata fixade till ?

Link to comment
Share on other sites

Vad var det för problem som denna errata fixade till ?

Det där är den då omtalade "skylight LOS". Låt säga att du har en enhet på level 1 i ett hus som är två rutor stort. Din motståndare vill dra LOS från level 2, men den LOS:en går över den andra husrutan.

 

I det här fallet kan man inte åberopa blind hexes, och det finns ingen annan regel heller som säger att inte LOS existerar. Det är det som tillägget tar bort.

Link to comment
Share on other sites

Det där är den då omtalade "skylight LOS". Låt säga att du har en enhet på level 1 i ett hus som är två rutor stort. Din motståndare vill dra LOS från level 2, men den LOS:en går över den andra husrutan.

 

I det här fallet kan man inte åberopa blind hexes, och det finns ingen annan regel heller som säger att inte LOS existerar. Det är det som tillägget tar bort.

 

Jag misstänkte att det var det den fixade.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...