Jump to content

Frostvarg

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Frostvarg

 1. jag finns också i skåne, nära Skurup. inte spelat på en 10 år men sugen på att ta upp det igen
 2. det kan jag väll ordna. ett mail kommer.
 3. gärna det men det behövs någon med ett rejält tålamod för att visa mig hur det funkar. e inte så säker på hur det går till.
 4. Det låter hoppfullt. bara hojta till när du e här nere. Jag har tillgång till lokal som lämpar sig för spel så det e bara att dra igång. under tiden får jag väll spela SASL eller nöjja mig med att läsa regelboken. spelar fortfarande bara ver1
 5. japp, behöver spela igen. e rostig som fan men sugen.
 6. finns det inga spelare i sydskåne eller Malmö? skulle behöva nån att spela med igen.
 7. Tillhör oxå gruppen ombörjare. dammade av prylarna och kände suget direkt. finns det nån i närheten av mig som man kan rosta av kunskaperna mot?
 8. jag köpte det där jag jobbade. vi använde det för att göra beröringsskydd i elcentraler och ställverk. vet inte vad det kostar egentligen men det är lättarbetat.
 9. köpte själv nått som heter lexanplast. det ser ut som plexiglas men är billigare.
 10. Hej igen alla. ska genast tala om lite om mig själv. ASL spelade jag första gången för en 10 år sedan. Jag och en kompis spelade igenom allt vi hittade tills vi stötte på kapitel E. nattreglerna orkade vi inte med. Inte förrän RB dök upp. vi spelade oss igenom hela kampanjen på en vecka. sömn var en bristvara och jag e övertygad om att min seger som ryss på slutet berodde på den tyska generalens sömnbrist hehe. Precis som ni sagt växer inte asl spelare på träd. sen jag tappade kontakten med min motspelare har jag inte spelat ett enda parti förutom några få SASL scenarios. Spelar fortfarande med de gamla reglerna, vet inte om det e lönt att byta upp mig till 2:nd edition. Någon bra spelare e jag inte men jag gillar verkligen asl. Bosatt ute på den skånska landsbygden.
 11. och var hittar man dessa webregler. Skulle va smidigt att ha.
×
×
 • Create New...