Jump to content

mindriot

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mindriot

 1. Hejsan, Sitter och spelar J139 och har inte partisaner med mig. Vad har dom för broken värden både på Full och Halfsquads. Vi får ta några gamla counters för att representera dom bara vi vet värderna. Tacksam för snabbt svar. Mats
 2. Hejsan, Ett 120 mm art. gör så att en CE crew i en pansarvagn får slå ett 2 moral slag. Han slår 12. Är det något mer än att dom blir stunned?
 3. Vi är två-tre från Blekinge som kanske är sugna på en visit. Är ju inte många timmar på tåg. Har även ett par vänner i MMÖ som spelar ASL som kanske man kunde dra med. Den 1 april jobbar jag dock. Men nästa gång kanske... Hade varit riktigt kul.
 4. Har någon kontaktat dig? Skickade dina uppgifter till min ASL spelande vän i MMÖ. Annars så finns ju en lite mer omständig lösning. Vi är ett gäng som spelar så gott som varje måndag i Karlskrona. Det är ju dock två timmar och lite till med bil eller tåg. Vet att det finns ett härligt gäng i Karlshamn också. Där kortar man restiden med ehh... 30 minuter.
 5. Vet iallafall ett par Malmöbor som spelar. Skall höra med dom så återkommer jag.
 6. Ahh... Ja det skulle man nog enkelt kunnat föstå eller hitta i reglerna... Tack så mycket!
 7. Hejsan, Vi satt och spelade AP41 The Meat Grinder och ställde oss en fråga som vi när vi snabbt kollade igenom reglerna inte hittade svar på. Med tanke på att vi är hyfsat gröna så kanske den är dum. Så kalla oss gärna det... Vi kan ta det... ;-) På baksidan av Pz IVE står det nummer för om man har både HE och AP. Om man båda "tar slut" har man inget att skjuta med då? Puss o kram!
 8. mindriot

  code of bushido

  Ja detta måste jag sätta stopp för. Får ju ta och meddela säljaren att det är alldeles för billigt. Japp jag är bitter!
 9. Hejsan, Slänger ut en chansning om det är någon som har ett överflödigt Croix de Guerre liggandes. Finns på ebay till inte för hemska priser. Speciellt nu när kronan är så stark. Men, ursäkta mitt språk, dom djävla idioterna vill inte skicka utanför USA. Tackar på förhand! ++ Mats Olsson
 10. Hur är det när det ligger minor på en location som brinner (blaze) vid dagens slut. Finns minorna kvar till nästa dag? Gäller då ytterkanten på fabriker.
 11. Hur funkar det då om han sätter roadblocken i V5 mot hexsiden som vetter mot V4, då täcker den in mot träbyggnaden i W5 men mot U5 som har lite shellholes i sig? Går den även ute till mitten här? Även om den gör det så blir ju där blir ju även en lucka mellan roadblocken och stenrubble i U6. Kan man köra en tank i denna lucka?
 12. Kollade lite snabbt i SSR. En roadblock borde man kunna bypassa. Ett AT ditch eller en trench går hela vägen fram till huset i W5. Kan dock ha helt fel här. Är grönare en Apan om vi säger så. Men det är intressant då jag kommer att spela på samma sida som Apan i den kommande kampanjen!
 13. Ja lite finsk sisu är aldrig fel. Men läser en bok nu om striderna i Budapest. Men med HP, Festung Budapest, For King and Country så är det nästan så trevligt att det rycker lite i baguetten. ;-) Förhoppningsvis så går utrullningen av dessa hyfsat snabbt så att man iallafall kan ana PTO boxen i fjärran.
 14. Ja Budapest HASL:en ser jag otroligt mycket fram emot. Kommer förhoppningsvis bli ett riktigt bra ASL år!
 15. Jo detta vet jag. Kommer en längre historisk om ghetto upproret och en AAR av scenariot. Texten skrevs en sen natt och har en del stavfel också. Kom och tänka på sedan när vi den 17 januari spelade scenariot att det var nästan på dagen för 68 år sedan. Lovar att bättra mig. Mitt mål är att ha en kortare historisk beskrivning om scenariot vi spelar. Snart kommer även förhoppningsvis även en mer ingående AAR på RB CG1 då vi kör igång med kampanjen kommande söndag. Spelar tysk själv och kommer att snart döpa om staden till hitlergrad. ;-)
 16. Filen ligger på runt 300 MB. Går säkert att få ner den lite i storlek, men har inte kommit så långt med filen ännu.
 17. Eftersom man inte är begåvad med så mycket muskler så försöker man alltid ta och minska vikten på sin ASL samling. Nu har jag reglerna på min iPad. Scannade, omgjort till sökbar text och håller på att lägga in länkar för indexet och bokmärken till kapitel osv. Allt till en underbar PDF. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs021.snc6/165118_1819449649761_1345751705_32051446_2689227_n.jpg Funkar bra. Tar än så länge lite längre tid än att bläddra fram rätt sida. Men om jag slipper att dra på den tunga regelboken så är jag nöjd. Kan rekommendera detta starkt!
×
×
 • Create New...