Jump to content

Fåtöljgeneralen

Members
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Fåtöljgeneralen

 1. Hur kommer det sig att en del plastfickor är aningen för små för scenario-cards?
 2. Inte hört nån av dom men det kan väl funka. Hörde en gång musik som gjorts med oljud. Inte så hemskt egentligen. Finns visst flera såna band.
 3. Om och när ni spelar emailVASL eller förbereder en setup.
 4. Dom spelar troligen ASL där också. Tänkte bara posta det här. Tyvärr äger det rum den här helgen och jag fick veta detta igår. http://www.spillfestival.no/
 5. Dom spelar troligen ASL där också. Tänkte bara posta det här. Tyvärr äger det rum den här helgen och jag fick veta detta igår. http://www.spillfestival.no/
 6. Beställde regelboken. Kanske kan få ta på QRDC som spare-part. Frakten stod för ung. halva summan.
 7. Kikade just in här. Det verkar vara några spelare mitt ute i Atlanten. Är det Azorerna? https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=210168219876598844718.0004a6c5adccd74e15f7d&dg=feature
 8. Rätt säker på att du kommer att ångra dig sen.
 9. Har en tärningsextension som jag nyligen börjat använda. Du kan läsa mera på: Random.org den skapar ett tärningskast utifrån radiosignaler kan skicka dig filen om jag får din email sätt den bara under VASL/VASL_ext
 10. Fick upp ögonen för ASL redan 1996/97 via Spel & Sånt tror jag. Hann spela på Eda lägergård och i Scandinavian Open i Köpenhamn. Spelade t.o.m. 2002. Sålde sedan grejerna. Började köpa ASL igen 2007/2008 nån gång. Började nog spela för att det var ett sådant detaljerat spel.
 11. Låter som att ingendera sidan var helt oskyldig.
 12. Hittade lite kul historielektioner. Denna om det engelska inbördeskriget.
 13. Jag söker en spelare som heter Daniel. Jag har glömt bort hans efternamn. Jag har spelat mot honom per email några gånger. Har även mött honom på speldagarna på Eda lägergård i Uppland som jag tog mig till mha Gunnar Strand som jag kände på den tiden. Är säker på att hans efternamn INTE är Qvarfordt. När jag kollade på hans hemsida hade han också nån sorts rollspelsgrej som han körde. Om nån känner sig träffad eller har några upplysningar att lämna kan ni messa mig. Tack på förhand.
 14. Om Oliver Cromwell. http://www.youtube.com/watch?v=DJ1yPz14LrU
 15. Är det någon som vet om det finns några scenarion om slaget om Kharkov 42. Tycker mig ha sett något enstaka scenario nånstans. Det finns ju 3000 scenarion så något borde väl finnas. Är annars intresserad av att designa ett om jag har möjlighet. Kan gärna samarbeta med andra om det krävs.
 16. Då var man för sent ute igen. När jag kollade stod det out of stock eller nåt.
 17. Postar i rätt del av forumet denna gången. Söker efter motståndare i Luleå/Piteå, Skellefteå och Umeå. Intresserad av ftf-spel. Kan köra live-VASL på lördagar och söndagar. Kan även tänka mig pbem. Har inte något speciellt scenario i åtanke ännu, är bara intresserad av att se om det finns fler ASL-spelare i mina trakter. Även intresserad av spelar på den finska sidan.
 18. Glömde säga att jag är även är nyfiken på om det finns några spelare på den finska sidan.
 19. Söker efter motståndare i Luleå/Piteå, Skellefteå och Umeå. Intresserad av ftf-spel. Kan köra live-VASL på lördagar och söndagar. Kan även tänka mig pbem. Har inte något speciellt scenario i åtanke ännu, är bara intresserad av att se om det finns fler ASL-spelare i mina trakter.
 20. Var finns regeln för mopping-up-activation i SASL-reglerna?
×
×
 • Create New...