Jump to content

Magnusnod

Members
 • Posts

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Magnusnod last won the day on June 4 2016

Magnusnod had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Karlshamn

Magnusnod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Nu är min anmälan slutligen inne den med! Jag går starkt in för tröstpriset i år med så om någon annan spetsat in sig på det är det upplagt för besvikelse (för den personen)!
 2. Perfekt! Ska blir Boråsaren i juli så det här passar ju super!
 3. Kul att intresset famns hos en hel del av er! Kör själv en del Warfighter från DVG men väntar nu främst på GMT's re-print av Cuba Libre. Någon som spelat något spel ur COIN-serien? Sen har jag varit nyfiken på D-Day at Omaha / Tarawa. Ni som uppskattar dessa, vad gör spelet bra i era ögon?
 4. Jag ska förövrigt börja spela ASL med en kollega på våra lunchraster. Första speltimmen går av stapeln imorgon. Man får ta tid där tid ges!
 5. Jag kom att diskutera solitära brädspel med Fk Ståhl över en match ASL på kick-offen och tänkte bara höra om intresset finns hos några av er andra? För mig är det solitära spelandet dels en praktisk lösning på ett problem av logistisk natur; tidsbrist pga småbarn, jobb osv. Jag kan med solitära spel själv styra mitt tempo och rigga upp passande spel för en eller ett par timmars spelande under vardagarna. Sen är det också något visst som ges med att kunna styra tempot själv. Jag kan dras med i spelets tema på ett helt annat sätt när jag sitter ensam. Ikväll har jag kört ett scenario från Cruel Necessity, ett spel om det brittiska inbördeskriget på 1600-talet. Verkar lovande! Har någon något annat tips?
 6. Jag trillar in på fredag efter jobbet (runt 16 eller så) och stannar ett scenario eller två. Hade hoppats på att kunna hänga kvar över lördagen med men vi ska tydligen ha visning av lägenheten på söndag så måste hem och fixa för det. Av den anledningen kommer jag också ha lite svårt att ta med mig grejer... Ska försöka rafsa ihop så mkt som möjligt. Är även riktigt oskönt ringrostig eftersom jag knappt haft tid att ens klappa på min ASL-samling senaste året, men blir gladeligen omhändertagen av någon med lite tålamod.
 7. Smaskigt! Ska försöka komma på åtminstone ett par av dessa.
 8. Samma här, omtag nästa gång! Vad var det för batljer som stod?
 9. Tack för bra arr, alltid lika trevligt! Vill du skicka mig de där lathundarna Andreas?
 10. Nu fick jag tillslut in min anmälan med. Kommer lördag FM (stannar till söndag) och kör gärna lite av vad som helst med de av er som tål en gnutta ringrost. Är riktigt glad över att komma loss för detta då det såg mörkt ut in i det sista!
 11. God damn vad det var på tiden! (säger jag som varit nernördad i ASL i knappt två år, för många av er har väntan varit betydligt längre än så kan jag tänka mig) Nu väntar jag bara med spänning på Jänkarna!
 12. Skit också, jag kommer inte hinna förbi ens på lördagen Hur ser det ut inför kick-off 2015, verkar den bli av?
 13. Har nu kämpat med att få loss den här helgen, men det bästa jag kan få till verkar vara ett deltagande på lördagen. Förhoppningsvis kan jag få med mig en vän också. Finns det möjlighet att delta i turneringsupplägget för bara en dag eller är det andra som också kommer bara över lördagen?
 14. Magnusnod

  Till salu...

  Är ju nu såklart inte intresserad av hela paketet tyvärr :/. Men om du skulle kunna tänka dig att skeppa iväg Armies of Oblivion, Hollow legions (2nd ed?) och Yanks separat finns intresse. Jag bor i GBG och kan hämta upp modulerna på plats. Möjligt att jag även kan tänka mig någon/några historiska moduler beroende på pris. /Magnus
 15. Jag har testat på iphone och i det formatet är det alldeles för kluddigt att spela. Går liksom inte att finlira alls och spelet förutsätter finlir.
×
×
 • Create New...