Jump to content


Photo

SW destruction


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Jerry

Jerry

    10-2

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,233 posts
  • Gender:Male
  • Location:Asarum (Karlshamn)

Posted 08 October 2020 - 04:48 PM

Hej..... blev inte klok på regeln om trasiga SW 

Jo jag fattar det mesta MEN ett vapen som inte kan bli Malfunction (FT, BAZ) o det blir k/ - resultat.... ?

 

Är den förstörd eller inte  ???



#2 Klas Malmström

Klas Malmström

    Hero!

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,625 posts
  • Gender:Male
  • Location:Linköping, Sverige

Posted 08 October 2020 - 05:18 PM

Ja, se erratan till A9.74 i ASL Journal 12.



#3 Jerry

Jerry

    10-2

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,233 posts
  • Gender:Male
  • Location:Asarum (Karlshamn)

Posted 09 October 2020 - 09:20 PM

thanks.......

(jag gissade rätt i alla fall biggrin.png






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users