Jump to content

CC med fångar inblandade


Morgan

Recommended Posts

Hej

 

Här är situationen, en tillfångatagen 8-1:a befinner sig i melee tillsammans med sina fångvaktare (en sqd) samt ytterligre en fientlig ledare och en sqd, på den egna sidan finns en HS.

 

8:1a gör uppror utan behov av en NTC. Det finns en Perry Sez som säjer att fången kan samarbeta i CC med egna vänligt sinnade enheter som inte är fångar.Kan den tillfångatagna 8:1an använda sitt ledarskap tillsammans med den icke tillfångatagna HS:en och angripa fångvaktarna i en CC attack?

 

Om det i stället var så att fångvaktaren var bruten och fångens attack misslyckats, kan enligt en Perry Sez (A20.5) andra enheter vänliga till fångvaktare försöka ta upprorsmakaren tillfånga. Skall man se en fången ledare som inexperienced när den är tillfångatagen (-1 DRM CC) eller alltid som elit? Hittar inget gällande tillfångatagna Sqds, HS eller Crews, har inte funderat på det skall man se dem som inexperienced även som fångar? eller först när de är fria obeväpnade enheter? Tar någon av de enheter som tog upprorsmakaren til fånga över som fångvaktare i stället för den brutna enheten?, Det vore i så ett undantag till A20.5.

 

 

I Tom Repettis artikel från The Forward observer 1 från 2001 "Hände Hoch" så nämner han i fotnot 18 att den enda gång som en tillfångatagen ledare får använda sitt ledarskap är i CC tillsammans med sina medfångar (Får inte stötta sina medfångars NTC till exempel). Perry Cocke nämns bland Credits och Thanks. Tittar man däremot i Scott Romanowskis samling av Q&A frågor så har AH/Bob McNamara 1995 svarat att ledare får/skall använda sina ledaregenskaper för att stötta sina medfångars NTC. Någon som vet vad som gäller?

 

/Morgan

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...