Jump to content

Commissar Piotr

Members
 • Posts

  415
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Commissar Piotr

 1. Hej på er! Efter Canadian ASL Open så är vi några stycken som tänkte köra en miniturnering på VASL. 8 deltagare, tre rundor och två veckor för att slutföra sina matcher. Alla deltagare måste vara med på Discordkanalen eftersom all information kommer att ligga där. Väl mött om du vill spela lite mer ASL i sommar, det kommer ju ändå bara att regna. 🙂
 2. Skicka ett privat meddelande till mig så bjuder jag in er. Inbjudan tar slut efter 7 dagar.
 3. Hej på er! Jag har startat en Discordkanal där vi föröker köra lite regelquiz, möjlighet att ställa frågor och naturligtvis lägger vi upp AARs på de partier vi kör. Alla som tycker att det låter intressant är välkomna att hänga på. Discorden kan naturligtvis också användas till att hitta svenska motståndare och användas för att samtala under ett parti. https://discord.gg/FJhrk6Es
 4. Hej Grabbar För att återgå till sakfrågan, vad är "traditionen"?
 5. Hej Grabbar Det var synd att det blev nya countertyper, då är det ju inte finnar längre. Hade varit kul med en modul om finnar med ett sånt namn.
 6. Hej grabbar och Robert. Det var faktiskt inte en provokation, i vart fall inte menat som en. Det var bara min uppfattning att man ska skriva vad man vill. Jag har gjort ett scenario som heter Arse of Erika, Martin tycker att det inte är ett bra namn men det tycker jag och då använder jag det. Kan däremot hålla med om att jag använde exempel som var så mycket politiskt inkorrekta jag kunde komma på men det var ju bara för att klargöra möjliga textanvändningar.
 7. Hej Grabbar Man skulle också kunna tänka sig att man inte anger annat än vad det är för sorts countertyp som används. Alltså om det är australiensare som slåss så skriver man ändå British eftersom det är brittiska counters som används.
 8. Hej Grabbar Oavsett om det ska publiceras eller inte tycker jag att man ska skriva det man vill att det ska stå, anser man att det är mest lämpligt med svenne-jävlar, niggrer, terrorister, amerikaner eller kurder bosatta i irak och ockuperade av turkar så är det vad man ska skriva. Vad gäller den här tråden tror jag inte att förutsättningen var att det skulle publiceras heller.
 9. Hej Grabbar Det är väl bara att skriva vad man tycker passar. Är det "ett kompani niggers" så är det väl bara att skriva det. Är det inte det man vill skriva så låter man bli.
 10. Hej Grabbar Skit, hade tänkt att komma men tog fel på helg, skulle just gå ut på nätet och fråga efter skjuts.
 11. Hi Guys I got the scenarios from the designer for the upcoming Uppsala tournament back in 1989 or 1990 but I really cannot recall who made them. Possibly Håkan Gunneriusson but I am far from sure of it.
 12. Hej Grabbar Det var det jag anade, skulle behövas en definition till ASL som påtalar att attacker betyder vapensystem eller något ditåt. Om inte så är regeln inte tydlig och Perry Sez är ju inte officiell regel.
 13. Hej Grabbar Nybörjarna får väl spöa någon annan istället.
 14. Hej Grabbar Korrekt svar enligt vilken regel?
 15. Hej Grabbar Ni kan vara lugna, jag dyker inte upp.
 16. Hej Grabbar Jag kommer inte, blev sårad av Olas påhopp.
 17. Hej Grabbar Nej, man får inte skjuta två PF på samma MP expenditure.
 18. Hi David Mattias is probably the one you should talk to or possibly Andreas. Both of them are on this Forum and should see this and contact you I hope. There is also a possibility that someone from here will go to ASLOK and possibly be able to get you the T-shirt there if you are attending.
 19. Hej Grabbar Också utan regelbok men ganska säker på att Residual inte reduceras för +1 TEM för bro ifrån sidan eftersom det inte är en hexside TEM. Attacken modifieras inte av "positive TEM" men det här är negativ TEM alltså modifieras attacken till. +2 CE och -1 Bridge = +1. Den slutliga attacken blir alltså 2FP+1. Kan det vara korrekt? Någon med en regelbok?
 20. Hej Grabbar Djungel är ju också bannlyst i Rättvik. Hur är det med ökendjungel?
 21. Hej Grabbar Kollade där Andreas hänvisade mig till men Janusz är inte ignored och det är ju helt korrekt eftersom jag inte ignorerar någon. Fortfaranade så är han fortfarande markerad Message Ban i min lista över Buddies. Vad göra?
 22. Hej Grabbar I min PM Buddies/Blocked List så står Janusz sopm blockerad men jag har aldrig ändrat det och nu vet jag inte hur jag ändrar så átt han inte är banned. Hjälp?
 23. Hej Grabbar Det ska gå att skicka till mig via forumet, jag har inte ändrat någonting. Kan Andreas möjligen kolla?
 24. Hi Guys I apologise for speaking my personal opionion of what Mark thinks in my previous post. I still stand for the part about not laying words in other people's mouth, but that was exactly what I did myself so I doubly apoligise for that. It was totally out of line since I am a moderator on here. Thanks for pointing it out to me Andreas.
×
×
 • Create New...