Jump to content

Hubespocket1

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hubespocket1

 1. Hmmm, trist med obalansen. Tyskarnas OB i Porycheye... såg väldigt imponerande ut medans ryssarna var halvsunkiga. Nåja, ett Borås-scen alltså! På återhörande.
 2. Ago/Olsson! Läge för ett spel? Har kollat igenom de Journals jag fick låna och fastnade för två scens som verkade coola. The Porechye Bridgehead samt Frontal Assault. Har ni spelat dom?
 3. Har pratat med honom och han kommer om han har möjlighet.
 4. Köra med umpire är naturligtvis det ultimata om man verkligen vill "simulera". Har inte provat det själv dock. Hur gjorde ni rent praktiskt? Var domaren en sorts spelledare som beskrev vad som hände " ni kan höra motorljud bakom skogen...vad gör ni?" eller vad?
 5. Kikat igenom alstren, intressant. Verkar i princip överförbart på ASL. Även denna regel ställer dock balance på ända, rejält.
 6. Ja, balance kan ju bli ett problem... Ligger i förhandlingar med "chefen" angående onsdag alt torsdag nästa vecka. Visste inte om GI:s regler om detta, vore kul att kika lite på dem.
 7. Första gången Anders och jag spelade, och han föreslog "Patton´s Prayers". Scenariot publicerades i ASL Annual 1995 under benämningen Scenario A71. Det är Ardennerna 1944. En Ami styrka, 9 6-6-7 squads, 4 Shermans och 7 Halftracks (varav en med 12 i firepower), ska bryta igenom det tyska motståndet i byn på bräde 3. Det tyska kompaniet, 12 squads, är krigströtta Fallschirmjäger (ELR 2)och har MMG och en Panzerschreck som tyngsta vapen. Jag spelade som Amerikan. Tyskens setup verkade solid utan uppenbara svagheter. Hans vänstra flank var den som var minst försvarad så jag avdelade ungefär ha
 8. Förslag på tid? Det börjar klia lite i fingrarna... Med vänlig hälsning, Janne
×
×
 • Create New...