Jump to content


Photo

HS12 Chesty's turn

Vad är poängen

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Morgan

Morgan

    8-1

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 116 posts

Posted 25 July 2017 - 07:42 PM

Hej

 

Specialregel 4 säger att Japanska 448 or är Assault Engineers.

 

Samtidigt är EC Mud och enligt A24.6 har SMOKE ingen effekt om EC är Mud. Finns inga fordon i scenariot så inte heller A11.5 har någon betydelse. Vad är då poängen med att ha Assualt Engineers med i detta scenario? Assault Engineers är förvisso Elit, men det är de japanska 448orna hur som helst.   

 

/Morgan

 

 



#2 Klas Malmström

Klas Malmström

    Hero!

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,419 posts
  • Gender:Male
  • Location:Linköping, Sverige

Posted 25 July 2017 - 09:56 PM

Det är inte EC = Mud som gör att SMOKE inte har någon effekt - det är om Weather (E3.) = Mud.

 

A24.6:

"...SMOKE is removed immediately for Rain or Heavy Wind and has no effect in Mud (E3.6) or Deep Snow...."



#3 Morgan

Morgan

    8-1

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 116 posts

Posted 25 July 2017 - 10:46 PM

Tack Klas

 

Stämmer, står ju att EC är MUD inte att MUD (E3.6) is in effect.

 

/Morgan






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users