Jump to content

Sniper.


Kenth
 Share

Recommended Posts

En till fråga:

 

Vi spela Guards couterattack och det blir en hel del med sniper rullningar. Vad händer med snipern när han hamnar utanför spelplan???

 

Låt säga att du slår 1 på den färgade och 1 på den andra, hamnar snipern i samma ruta igen, mao den rörs inte alls eller hoppar den ett steg ??? Hittar f-n inte svaret, eller blir man helt regelblind.

 

Mvh//Hårlös

Link to comment
Share on other sites

En till fråga:

 

Vi spela Guards couterattack och det blir en hel del med sniper rullningar. Vad händer med snipern när han hamnar utanför spelplan???

 

Låt säga att du slår 1 på den färgade och 1 på den andra, hamnar snipern i samma ruta igen, mao den rörs inte alls eller hoppar den ett steg ??? Hittar f-n inte svaret, eller blir man helt regelblind.

 

Mvh//Hårlös

 

Principen går ut på att man lägger ut ett tillfälligt bräde och flytta dit snipern, kolla sedan vilken enhet som är närmast för att sedan flytta snipern in på spelplanen igen. Har du väl förstått principen slipper du lägga ut brädet utan göra det i huvudet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...