Jump to content

AndreasI

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

AndreasI's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Nu är jag inte särskilt insatt i tredjepartsmoduler men jag tror jag såg någon bild på att Critical Hit har släppt något med olivgröna amerikanare i men mer än så har jag inte koll på. Kan vara dom som avses.
 2. Vi har nu spelat färdigt även scenario två. Två gånger har jag fått ansvaret att rulla tärningen och båda gångerna har jag lyckats få in en etta för ett så tidigt avslut som möjligt. Dock är det Megaloman som håller i bilderna så jag avhåller mig ännu så länge att kommentera mer kring just den biten. Jag har tidigare enbart spelat full ASL så ASLSK är en ny bekantskap och det är inte helt lätt att inse skillnaderna. En del börjar sjunka in nu men avsaknad av t.ex. concealment, sniper och booby traps gör att bedömningen i vissa moment blir helt annorlunda. Även avsaknad av nivåskillnader gör det till en rätt annorlunda spelupplevelse. Tysken har ju verkligen tunt om folk att sätta upp för första scenariot så min första tanke var att försöka sätta upp en bit bakom fronten för att inte helt blotta mig åt de första salvorna. Det känns oundvikligt att man kommer tappa en hel del terräng och viktiga punkter och endast fortsättningen kan visa om den första holmgången har gått bra eller dåligt. Efter två scenarier får jag säga att jag har en hel del att fundera över, både inför de kommande slagen och vad jag kunde/borde gjort annorlunda. P.S. Hej på dig Jerry!
 3. Hur ligger era speltillfällen i Helsingborg till geografiskt? Nära stationen eller så? Spelas även kampanjer eller är det scenarion som gäller?
 4. Just det omfattande behovet av konstig svengelska p.g.a. alla förkortningar och begrepp skulle nog vara det som jag hade haft mest problem med personligen. Det funkar väl hyfsat i tal men nedskrivet tror jag att det för egen del skulle kännas lite löjligt och jag skulle sannolikt föredra att bläddra i den engelska versionen ändå. Å andra sidan, skulle ett projekt bli av och det skulle minska hindret för nya spelare så är det ju enbart positivt.
 5. Jag kommer att flytta ner till Malmö under sommaren, gissningsvis Juli och tänkte försöka hitta lite speltid. Får hoppas att det fortfarande finns lite aktivitet när man har landat där nere. Är ingen jätte-erfaren spelare men jag har spelat en del, dock enbart full ASL. Jag äger det mesta av ASLSK också men har aldrig spelat de bitarna.
 6. Målet är ju att det ska komma en efter varje session, vi kör ju varannan vecka och kör då en dag färdigt så långt vi hinner. Om någon har några tips på hur man lätt strukturerar upp viktiga händelser så är alla tips välkomna. Blev lite hafsigt och huvudsakligen när det var lite lugnare på den egna fronten.
 7. Jag kan iofs bara tala för mig själv men jag hade nog också missat det i den situationen. Det är inte var dag vi kör RB och jag personligen är ännu inte en särskilt van spelare så det är nog rätt mycket som glöms på banan både här och där.
 8. Tänkte bara presentera den AAR jag har skrivit ihop kring det parti vi kör just nu. Tar gärna kommentarer och så eftersom det är min första AAR. Rapporten finns på extern länk: http://antespelar.wordpress.com/ Jag hoppas inte bilderna är för tunga att ladda.
×
×
 • Create New...