Jump to content

Mr Walker

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Mr Walker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Lördag låter som en bra idé. Och tisdagar är lite av speldag för mej. PM:ar dej med praktiska frågor.
  2. Hej, Väcker liv i den här gamla tråden igen eftersom jag också söker spelare i Stockholm och bor i Huddinge och är nybörjare. Har provat spelet med min vanliga spelkamrat som jag bl a spelar Combat Commander med, men han säger att han får huvudvärk av alla regler, medan jag själv gillar komplexiteten och den allmänna regelförvirringen och jag får nåt att skylla på när jag förlorar... Jag har massor med erfarenhet från olika historiska figurspel och system och har plöjt igenom det mesta, tror jag, på youtube vad gäller ASL o ASLSK. Äger Aslsk 1&2, Beyond Valor, Yanks och AoO och väntar otåligt på nyutgåvan av britterna. Så, finns det någon eller några som skulle kunna ta sig an en nybörjare i (södra) Stockholm?
  3. Hej, någon som kan tänka sig att avvara ett stycke Solitaire ASL till rimligt pris? Jag kommer till Tullinge på lördag (troligtvis) som besökare, om nån hugad säljare skulle råka vara där.
  4. Hej, kan man som "allmänhet" komma och glutta lite nån av dagarna? Jag har precis fått hem ett ASL-paket (Regelbok, BV och ASLSK2) och börjat läsa lite i ASLSK#2, och tycker det nog skulle vara kul att komma och titta på nån timme eller två. Går det för sig, tro? /Lasse
×
×
  • Create New...