Jump to content

Wes

Members
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Posts posted by Wes

 1.  

  Gött att du är med på Blitz! Vi är 4 nu då, räcker gott men 1 plats kvar om någon vill.

   

  Lustigt, jag vill också köra Here I Stand. Fast för mig har Blitz lite högre prioritet så det byter jag inte ut. Om HIS blir av så är jag gärna med i alla fall!

  Jag har inte kört Blitz men jag hoppas att det inte är något problem. Jag orkar inte läsa hela regelboken heller eftersom den är lång men ska ta en titt i den i alla fall.

 2. jag kan köra Blitz på fredagskvällen. Egentligen hed jag hellre spelat Here I stand men eftersom det inte verkar bli av så.

   

  Jag kan inte komma in på krigsspel.se och dom verkar inte kunna fixa det och det verkar inte gå att fixa ett nytt konto heller. wacko.png

  Jag kan fortfarande läsa inläggen dock.

   

  Angående parkering så är det lugnt att parkera i kvarteret. bara man kommer före kl 18:00 så borde man hitta. Jag brukade bo precis bredvid tills för två år sen och jag antar att det inte har ändrats. På gatan kostar det 5kr min och det räcker att betala för fredagen bara, helgen är gratis.

   

  Jag vill gärna planera in vilka scenarion man spelar i förväg så att man inte behöver ta med sig allt. Jag spelar gärna FrF scenarion eftersom jag inte har spelat dom.

   

  Kommer Mattias komma förbi med scenariopack att köpa?

 3. Min mail funkar inte längre om ni har försökt. Jag har tyvärr inte koll på vad jag har och inte har och är inte hemma just nu. Men två set av Raaco med allt skulle jag vilja ha. Jag hoppas det funkar med faktura?

×
×
 • Create New...