Jump to content

NicklasP

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Eskilstuna

NicklasP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Hallå! Bor i stan, är nybörjare men med hyfsat bra grepp på regelboken. Skicka gärna ett PM. /Nicklas
 2. Bra, beställde just ett ex från worldofboardgames. BV och 2nd ed RB är inhandlade sen förrut. AoO får väl en reprint förr eller senare.
 3. Hej, Funderar på att införskaffa Festung Budapest. Jag är ny på ASL-fronten och jag har inga stora förhoppningar att kunna spela kampanjen inom en alltför snar framtid men jag har förstått det som att det är bäst att köpa de moduler som intresserar en när de finns tillgängliga. Min fråga är helt enkelt som följer: är FB är "komplett" om man laddar ner det extramaterial från AoO som MMP gjort tillgängligt på sin hemsida eller krävs det ändå ytterligare counters/material ifall man vill spela allt?
 4. Hej, Försöker reda ut effekterna av Residual FP i ASL SK#1. Reglerna säger följande: "A unit that is pinned is not subject to any further FFNAM or FFMO while pinned" Säg att en stack på två trupper rör sig på ett öppet fält där det finns Residual FP. Residual attackerar först vilket resulterar i ett NMC. Den ena truppen klarar sig helt medan den andra rullar precis sin Morale och därför blir pinned. Om nu en fientlig trupp skulle använda Defensive Fire mot denna stack direkt efteråt, hur ska jag då hantera attacken? Vore det korrekt att göra ett DR med separata modifiers eftersom bara den ena truppen blir lidande av FFNAM/FFMO?
×
×
 • Create New...