Jump to content

Rikard W. Andersson

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Malmö

Recent Profile Visitors

8908 profile views

Rikard W. Andersson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Tack för idag. Trevligt som vanligt. Hörs och störs.
 2. Siktar på att dyka upp igen, med förhoppning om att det finns någon som vill fortsätta leda mig rätt i träsket.
 3. Bra där Christian. Se till att få med Karl på tåget också. Han har ju en hel samling som bara ligger och samlar damm uppe på Kullen. Ska vi sikta på att ta ett parti när vi ses i mellandagarna? Där snackar vi framförhållning. /Rikard.
 4. Ja, mycket trevligt var det. Ett väldigt bra initiativ Christopher, Håkan och Fredrik. Tack också för din vägledning Christopher. Jag blev definitivt sugen på mer. Hoppas jag kan vara med nästan gång. Hörs och störs /Rikard.
 5. Ja, jag har fått kontakt där, så nu blir det nog spela av, i någon form. Tack för tipset. De har fullt med spelkontakter, både på Ylva och Geddon i Borås. Vad jag vet så känner de redan några av er här på forumet. Tack. Blir jag riktigt fast så kanske det dyker upp beställningar hos Trojan. Vi kanske till och med syns på slagfältet någon gång.
 6. Jag är intresserad. Får dock räknas till de gröna nybörjarnas skara, men tar gärna några stapplande steg med hjälp av en ledande hand. Håller koll på tråden för om det slutgiltiga datumet funkar i min kalender.
 7. Hej Jag och några vänner tog fram Starter kit 1 igen den gångna helgen och spelade lite. Vi blev alla hookade och vill lira mer. Problemet är att mina vänner bor i Göteborg och här på hemmafronten känner jag ingen som pallar ta sig an ett spel av ASLs kaliber. Alltså, finns det några spelare i Malmö som har lust att spela någon gång? Min nivå är väl att jag klarar av SK1 ungefär. Kan tänka mig att spela SK, men även "the real deal" om någon vänlig själ orkar ta sig an en regelnovis. Hoppas vi hörs /Rikard.
×
×
 • Create New...