Jump to content

karhart

Members
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by karhart

 1. Ja, skam vore väl annars. Men grundprinciperna är väl desamma som de alltid varit. Regelbok går just nu inte att få tag i öht. Inte ens från Gamers Armory. Trist att de inte kan hålla hela serien i print...
 2. Men v 1 fungerar då som ett bra substitut så länge.
 3. Nu har jag ju bjudit på Tradera - så vi avvaktar och ser. Men vad är det som skiljer de olika upplagorna åt?
 4. Ja alltså - en 1st ed är väl bättre än ingen ed?
 5. Jo, jag såg det. Är det värt det då? Hur mycket är det som skiljer 1st och 2nd ed?
 6. Jahaja. Efter två års frånvaro har det börjat suga i tarmen igen. Är det någon som har saker att sälja? Eller vet var jag kan köpa regelpärmen nu? Den är ju helt OP!
 7. karhart

  säljer rubbet...

  Hej! Tyvärr är det enda jag har kvar starterkit 1,2 och 3 samt bonuspacket kvar. Men det kan jag också sälja. /Karl
 8. karhart

  säljer rubbet...

  Yanks! är nog sålt. Resten kan gå för 1300.
 9. karhart

  säljer rubbet...

  Haha. Jo, jag är sugen som en belägrad HS på att spela. Men det finns inte tid (snart tvåbarnsfar) och jag har inte någon att spela med. Så dubbel otur. Men jag får väl börja inse att jag inte kommer få sålt det, och då får jag väl slänga det på tippen.
 10. karhart

  säljer rubbet...

  Inte RB med i Beyond Valor. Tyvärr. Och jo jag vet - men jag gjorde det ju... Inget jag ångrar, som sagt, den enda anledningen att jag säljer är ju tiden. Inte för att det är tråkigt... Självklart kan jag tänka mig sälja delarna separat också, men då alla counters är sorterade i lådor (inte modul för modul) så blir det ett jäkla meck att separera dem.
 11. karhart

  säljer rubbet...

  Men du! Kanon! Tack!
 12. karhart

  säljer rubbet...

  Märker att det inte är så stort intresse. Är priset för dyrt? Ser också att jag glömt lägga till Yanks! i listan.
 13. karhart

  säljer rubbet...

  Jag har insett att jag inte har någon tid att spela detta grymma spel. Så jag tänker sälja bort min lilla samling, så att någon nybörjare får chansen! Vad jag har är: (ASL) Rule Book, 2nd Edition 600kr (699 kr) Beyond Valor (ASL) 650 kr (799 kr) Croix de Guerre 350kr (449 kr) Partisan! 250kr (339 kr) Pegasus Bridge 300kr (389 kr) Alla är punchade. Med följer även countertrays till alla spel. Jag säljer helst allting i ett - maila mig med frågor! Skicka går bra överallt i Sverige, men då ska betalningen ske först. Prisidé: 2000 kronor för allt.
 14. Verkar som om vi hittat ännu en aspekt på aslberoendet! ASLSK = ASL Symaskins Kit! Ett lätt sätt för gamla asl-rävar att dra in sin bättre hälft i träsket! Det behövs inga tärningar eller så, synålen har sin egen To Hit table, det är det som tyget ligger på.
 15. Vad kostar det att laminera en itudelak ASLSK-karta? Någon som gjort det och har en aktuell prisuppgift?
 16. karhart

  los-problem

  Nej jag undrade bara OM det gick, vilket det alltså gjorde! Igår gav vi oss på AFV-reglerna. Lite stånkigt, men jag tror nog att vi fick till det ganska bra! Vilken skillnad det blev att använda dem! Och vilka små ärtrör ATR är!
 17. Tisdag är det sagt! Då är jag, Nisse, Björne och du inbokade! Så då tar vi en tanks-kväll som heter duga!
 18. karhart

  los-problem

  Precis som vi gissade där också... Frågan vidare, om jag står på level 2 i ett hus, kan jag då se till nästa level 2 hus, även om det är 24 hexes iväg?
 19. karhart

  OBA

  Tack! Då gissade vi rätt!
 20. karhart

  los-problem

  Ännu en fråga: Om jag står på en hill, level 1, två hexar upp på den och en fiende squad står vid foten av kullen. har vi då los till varandra? eller ser fienden enbart en hex upp på kullen? illustration: _____ ____|__JAG_ (level 1) _FI__/ (level 0) | markerar hexspines.
 21. karhart

  OBA

  Vi spelade ett scenario igår, det första med OBA. Vi förstod alla regler väl, utom just EN. Det står att man får skjuta på en "location", innebär det att jag inte får skjuta på en open-ground hex utan någon form av terräng i?
 22. Nu har jag och mina FtF-parterns tagit oss igenom ett gäng scenarier i fulla asl med infanteri, OBA och guns. nu vill vi ta steget ut och involvera AFV i våra strider! finns det någon som har en länk till någon bra players-aid? det känns riktigt tungt att börja nöta tanksavsnittet utan någon aning...
 23. Ska vi starta en firma. Janusz? Aslcounterjunkies.com
 24. Haha. Som sagt - de är inte vrålsnabba med att uppdatera sin hemsida!
 25. Så, Partisan beställt! Men trist läsning: "While we do get your order out within a couple of days, please allow time for the shipping carrier - at least three weeks for domestic orders and sixteen weeks for foreign orders (faster shipping methods are available upon request and at additional charge)." Ska jag behöva vänta 4 månader på att få det? Blä.
×
×
 • Create New...