Jump to content

Waloonga

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Waloonga last won the day on March 31 2020

Waloonga had the most liked content!

Waloonga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Nu under Coronatider kan det vara trevligt att lätt hitta andra ASL-spelare i Sverige. Vi spelar just nu på VASSAL, men även FTF är naturligtivs intressant på sikt. Vår server finner ni : https://discord.gg/ZqnEbw Ses där!! -Daniel Spahr och Håkan Gunneriusson.
 2. Peter, Det var faktiskt en gammal turnering som du skrev ihop med mig för några år sedan, men inte blev av, därför tänkte jag vi använde om den. Sedan vet inte jag vad som stod på Stockholmsturneringssidan. Ursäkta missförståndet. -Waloonga
 3. Hej, hoppas ni inte glömmer bort vår turnering i Uppsala 17-19/6. Anmäler er omgående till daniel_spahr@hotmail.com! http://www.gob.nu/spelhelg/ för mer info. -Daniel
 4. Nu finns det en sida uppsatt på vår hemsida där information kommer att finnas uppsatt löpande. Information om ASL-turneringen bör finnas där vid slutet av veckan: http://www.gob.nu/spelhelg/ -Daniel
 5. Roger - kom igen - det är bara att prioritera. LinCon kör ju inga roliga krigsspel, du vet att du garanterat får det på Eda!!
 6. Räcker, men se då till att få med dig några motståndare!
 7. Martin, jättekul att du undrar. Vi håller fortfarande på med att ta fram information, vi kommer att ta turneringen som beskrivs på www.gob.nu från 2003, den gick aldrig av stapeln på grund av olika anledningar, informationen finns fortfarande där just nu men skall göras om. Saxat: "Alla som spelat mer än två partier ASL har spelat ett östfrontscenario. Varför? För att det är både kul och utmanande. Därför tänker vi bjuda er på någonting alldeles särskilt: en sedvanlig ASL-turnering på Eda i tre omgångar, där varje omgång har temat Östfront. För att göra det mer intressant för er kommer varje omgång att representera olika år i kriget: Pass 1 :1941 Östfront Pass 2: 1943 Östfront Pass 2: 1943 Östfront Varje pass kommer att erbjuda tre scenarier med olika svårighetsgrad (enkel/medel/svår) där fokus kommer att vara på korta, snabba scenarier med bara ryssar och tyskar. Så plocka fram era regelpärmar och blås av dammet från era Beyond Valor-moduler och spela ASL på Eda!" Det blir en sk Swiss-style tournament, där alla får spela alla omgångar. Fokus är som vi alltid har sagt på spelnöje och främjande av hobbyn snarare än på elitistiskt vinnande. Men visst - turneringen tar ju fram tävlingsmänniskan i oss! Finns ingen koppling till Stockholm vad jag vet, mera slump att vi valt samma tema.
 8. Gameboards & Broadswords Mitt håller sin årliga spelträff utanför Uppsala även i år igen, denna gång går helgen av stapeln den 17-19/6 (2005). Förutom fritt spel så blir det i år åter en ASL-turnering som har varit mycket uppskattad, temat denna gång är Östfronten. Spelhelgen är lokaliserat till Eda, en gård strax utanför Uppsala. Kostnad är 100 kr i dörren. Mat blir till självkostnadspris. Övernattning sker i angränsade sovsalar. Möjligheter till bad och kanonting finns för dem som önskar lite avkoppling från spelbrädena. Boka in denna helg - mer information går ut i denna länk allt eftersom den blir tillgänglig. Titta även in på vår hemsida - www.gob.nu Vi tar emot anmälningar redan nu - anmälan kan göras till mig på daniel_spahr@hotmail.com eller till Håkan Gunneriusson på hakan.gunneriusson@miun.se. Sprid detta till alla era spelvänner som inte tittar in på detta forum. Välkomna!
 9. Martin, Blev det inget? Någon annan?
 10. För jäkla snyggt att använda digitalkameran till ASL AAR. Detta skall jag komma ihåg till nästa gång. Kul! Mera sånt här!
 11. Har du skrivit till ASLML? Finns fler som läser + många VASL-"experter".
 12. Andreas, Helt rätt - FTF slår VASL i nästan alla lägen. DOck, med mitt schema så är VASL ett bra alternativ. Martin, jag har skickat mail till dig med instruktioner och tips. Tjipp!
 13. Mattias, Martin, Kul att ni tycker det vore roligt att spela igenom Provence Pack. FTF i Linköping blir lite svårt, då jag bor i Uppsala. Martin, vi borde kunne spela lite FTF då och då. Däremot så tror jag mer på VASL pga mina möjligheter till personlig planering (bor i Uppsala, jobbar i Sthlm, två barn, hus, etc.). Jag har mer tid efter 19/20-snåret, där jag tycker VASL funkar alldeles utmärkt, dessutom så behöver jag inte ha bräden framme hela tiden. Förslag: vi sätter upp första scenariot på VASL, sedan kanske vi kan se hur det blir med FTF. Var i Stockholm bor du?
 14. Mycket snack, lite verkstad. Någon som är intresserad av att spela?
×
×
 • Create New...