Jump to content

Humble Gamer

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Humble Gamer

 1. Ja, ska göra det. Tror jag har en användare där. Norrland? Ja Jämtland och Västernorrland räknar jag till Norrland. Så dom södra gränserna för dom länen iaf. Sen vet jag inte om man kan sträcka ut Norrland till Gävleborgs län. SASL = Solitaire Advanced Squad Leader, GSASL = Group Solitaire Advanced Squad Leader - alltså SASL i grupp.
 2. Jag ämnar starta en tidning för att föra fram blippspelshobbyn i Norrland. Menar att det borde gå att få folk att spela annat än sånt orch-tyg som magic the gathering och andra såna skumma spel. 100:- till 300:- per insänd artikel. Ska ta mig en funderare på olika sektioner i tidningen. Namn: "De Vilda Landen" eller nåt annat passande. Har även planer på turneringar/träffar. Eftersom jag varit med i en SASL/GSASL turnering styrd av en person i USA och kommit på att det är lite besvärligt med den tidzonen så tänkte jag dra igång en SASL/GSASL kampanj. Hur många blippspelare finns det egentligen i Norrland?
 3. Sidan är uppe, det går att lägga beställningar. https://www.nord-spel.se/
 4. Apropå det. Innan jag får upp en permanent sida. Använd med fördel den här: http://https://www.blocket.se/vasterbotten/ASL_Starterkit___10th_Anniversary_Edition_75791296.htm?ca=2&w=1
 5. Här är hemsidan: http://ybi961u97.wixsite.com/nordspel
 6. Jobbar på att lägga upp en sida. Den lär komma upp denna vecka.
 7. Britterna är bra på humor. Gillar "Yes Minister" Påminner lite om min gamla brädspelförening på GU. Tur att _dom_ inte styrde ett land. =)
 8. Har införskaffat ett antal ex av ASL Starter Kit 1 - 10th Anniversary Edition. Som jag säljer via mitt nystartade företag. Hör av er vid intresse! =)
×
×
 • Create New...