Jump to content

micken

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

micken last won the day on October 11 2016

micken had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Uppsala

micken's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Jag är också nybörjare och redan ringrostig eftersom det var ett bra tag sen nu jag spelade senast. Min epost finns i signaturen!
 2. Jag är PÅ. och kan tänka mig att pröjsa medlemsskap.
 3. Ja mycket kul, ska bli spännande att se om jag hinner till målet! (klart tveksamt).
 4. Nu blir det av! (tror vi) Vad hände med mitt konto här (micken) ? Nu är allt i sin ordning.
 5. OK. Jag ska spela VASL nästa vecka med B-E , får se vilket scenario det blir. Efter det så ska jag se över om jag ska skaffa mer grejer.
 6. Jag kan skaffa Turning the Tide. Behöver jag något annat eller räcker det med grejerna i BV?
 7. Kanske gör så. Låter trevligt med ett litet konvent, jag har inte varit på spelkonvent på den här sidan millennium skiftet.
 8. Tack för för hjälpen! I morgon ska jag ta tag i ASL A.
 9. Regelfråga: Om jag gör bypass och blir pined eller dylikt, hur blir då rally? Från vilken hex räknas längden jag skall springa iväg?
 10. Kan det vara smart att köra SK3 ett par vändor ? Jag har resonerat så att jag lär mig grundläggande spelmekanik från SK1 och plockar resten från regelboken. Det mesta känns rätt begripligt trots att regelboken bokstavligt sagt är ett tungt stycke att bita i. Första gången jag såg ASL var på Tradition i Stockholm. Jag kommer inte ihåg exakta året (1985,86), men ASL måste varit rätt färskt. Jag är nu väldigt tacksam över att jag inte hoppade på tåget reden då. Det slutade med att jag då köpte panzerblitz vilket var lite mindre regler (men kul!). Om jag då hade skaffat ASL så hade nog mina krigsspelsdagar varit förbi innan första kapitlets slut. Jag har skaffat två regelböcker och en gav jag bort till min spelkompis här i stan. Vi har familj bägge två så det är tyvärr rätt svårt att synka ihop spel tillfällen. Jag hoppas verkligen kunna hitta lite folk att spela med.
 11. Karta 1 finns visst i BV. Utmärkt bra, jag ska köra dom här scenarierna.
 12. Jag kikade på classic A och B. Vilka kartor skall det vara? I pdf'en så syns det inte. Jag har också skaffat mig ASL Journal #10. Verkligen kul att läsa spelreferatet och det känns väldigt lärorikt också!
 13. Hallå. Jag söker efter någon/några att lära mig ASL med i Uppsala. Stockholm kan också fungera. Jag har spelat lite ASLSK1 med en kompis och börjat traggla igenom Scenario 1 i Beyond Valor på egen hand. Michael
×
×
 • Create New...