Jump to content

daniel2

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

daniel2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Har nu kommit igång med att läsa regler. Hoppas det är ok att jag ställer lite frågor direkt här i tråden: 1) I avsnitt 1.2.1 om SMC står det att en leader endast får använda sin leadership modifier mer än en gång per phase endast för att "to direct ROF and/or Defensive Fire attacks". Har läst mig till att ROF betyder Rate Of Fire, vilket betyder att jag inte alls förstår vad som menas med "to direct Rate Of Fire", någon som vill utveckla för en novis?
 2. Starter Kit 1 beställt, detta ska bli spännande!
 3. Tack för erbjudandet! Ska bara försöka förstå exakt vad vi ska köpa och återkommer sedan!
 4. Tack för ditt omfattande svar Magnus! Med tanke på att reglerna i starter kit 1 också finns i starter kit 3 (om jag förstod dig rätt), vad är det då för mening med att köpa starter kit 1? Kan det handla om att man där får kartbitar som behövs?
 5. Stort tack för snabbt svar! Om man väljer att börja med asl second editon+beyond valor och action pack #4, finns det då någon anledning att i framtiden köpa starter kit 1? Eller är det bara en startbox?
 6. Hej! Ny på forumet, och hyfsat ny på brädspel. Vi har spelat Tide of Iron och några andra liknande spel men är nu redo för något mer avancerat. Vad är rätt moduler att börja med? Har läst runt en del och det verkar som att Starter Kit 1 med enbart infanteri kan vara en bra start. Om jag har förstått det rätt så är det samma regler som "vanliga" asl, fast bara "basreglerna", stämmer detta? Var finns Starter Kit 1 att köpa? Det verkar vara helt out of print? Om man väljer att istället gå direkt på "vanliga" asl, är det då ASL second edition och beyond valor som gäller för att kunna börja spela? MVH//Daniel
×
×
 • Create New...