Jump to content

JohanF

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

JohanF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. JohanF

  Yanks säljes

  Jag har inte längre Yanks till salu.
 2. JohanF

  Yanks säljes

  Tyvärr så saknas kapitel E och kapitel H - tack för att du uppmärksammade detta. Kapitel E och H finns med andra editionen av regelboken, enligt Wikipedia, om man vill spela istället för att samla. Jag justerar ner priset till 600 kr, fortfarande inklusive frakt.
 3. JohanF

  Yanks säljes

  Döm om min förvåning när jag hittade min gamla Yanks liggandes i en låda hemma hos föräldrarna. Resten av ASL-modulerna sålde jag för flera år sedan, men den här hade jag missat. Lådan är öppnad men är komplett och inga brickor är uttryckta. Bilder finns att beskåda på https://www.icloud.com/photostream/#A2532ODWUufGH (inklusive den fula skuggan från mina händer). Tryck på de individuella bilderna för en stor version. Den laddas suddigt, blir skarp efter en liten stund. Jag vill ha 1000 kr för lådan och då står jag för frakten inom Sverige. Kontakta mig här eller ännu bättre på johan@forssell.me
 4. Tack för upplysningen. Jo, jag har en gammal låda som jag inte rört på 10 år; dags att rensa i skåpen.
 5. Hej Jag har en gammal Beyond Valor-låda till salu. Locket är skadat i en hörnet. Såvitt jag vet är allt med; ställ gärna frågor om detaljer så svarar jag så gott jag kan. Kartor 19-23, scenarior 1-10. Finns att hämta i Umeå eller på ett postkontor nära dig. Jag hade tänkt mig 400 kr + frakt (vilket säkert landar runt 100-lappen).
×
×
 • Create New...