Jump to content

Ny GSASL kampanj


Jörgen

Recommended Posts

GSASL står för Group SASL och har funnits ända sedan SASL kom ut. Den kombinerar kampanjsystemet som finns i SASL till en gruppkampanj. Varje individuell spelare tar kommando över ett kompani som ingår i en battaljon som ingår i ett regimente som ingår i en division. Kompaniet har en Order of Battle som kan förstärkas från Battalionschefen eller Divisionschefen. Kampaniet får ett scenario (SASL Mission) att spela och rapporterar resultat med status av kompaniet efteråt. I senaste kampanjen "Bessarabia" införde vi ett tävlingsmoment där vunna scenarios på respektive sida räknades. Ryssarna vann över Rumänerna med 221 vunna mot 218.

 

Mer fakta finns på GSASL hemsida http://showcase.netins.net/web/lubbensite/gsasl.htm och på Hans Mielants finna ASL hemsida http://www.mielants.com/Simulation/ASL.html

 

För oss som gillar den historiska biten av ASL kombinerat med solitair spel är det väldigt kul. Scenariosen spelas på var och ens kammare men AARs skrivs och skickas runt eller publiseras på hemsidan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...