Jump to content

Kokkaranta

Members
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kokkaranta last won the day on January 24 2012

Kokkaranta had the most liked content!

Kokkaranta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Utmärkt initiativ! Skall kolla med logistiken.
 2. Jag har inte givit upp! Men det går inte jättebra direkt...
 3. Tack för det! Ber om ursäkt för det spretiga frågandet.
 4. Men.... Om det är en paatc som misslyckas när jag försöker placea en dc där placandet är de enda mfn som spenderas, och de är mindre än fyra. Räknas det då som usage av sw? Blir jag av med ? Då?
 5. Läggs i hexen som entras, antar jag?
 6. Gott folk, Ännu en gång kommer up elevation för inf mf costs upp. Det regnar. En mmc är i en stream och vill gå upp i crest. När det regnar kostar det 1 extra att gå upp en elevation. Räknas att gå upp i crest som up elevation? Frågan är alltså: Kostar det 1 eller 2 att gå up i crest från stream/gully när det regnar/har regnat. Vi spelade att det kostar 2.
 7. Skickar du grundtexten ordnar jag översättningen. Tjejen är finsk vettu:) Men det är ett försvarligt antal sidor:) Gillar även din errata på sauna:)
 8. En binge tupla och lapinkulta samt mobil vedeldad sauna, ni har väll fixat en 5/8 sauna counter??, skickas till Linköping och tyskland för säkerhets skull;) Önskas det något mer säg bara till. Saunan kan dm:as till en 1/2 counter. Ska fundera lite till på den här.... Rally som hus benefit samt konstant gunflash verkar rimligt. Extreme winter NA i location. Ser mycket fram emot HP, tusen tack för ansträngningarna.
 9. Kokkaranta

  KGP CG 1

  Hej igen, Vi spelade lite i helgen och lyckades komma till slutet av Amerikanens 6 mph. Valde att inte köpa bombardment utan köpte på mig så mycket inf som det bara gick. 4 inf platoons och 1 eng pltn. Sniper, Fortifications(daisy chains) och recon (2). Slog 3 på replenishment slaget! Recade i stort sett alla viktiga hexes runt QQ22 samt NN18. Ungefär en förstärkt pluton ss UTAN lmgs med lite halftracks! GÖTT. Sten sax påse fördel till mig eftersom tysken visade först. Grundplan TA och rensa RR23/QQ22 för att förenkla inträdet AM 20. TA Victory location i NN18 samt framryck mot sanatoriet därifrån I övrigt bredda fronten med entrechments samt strategic locations. CC så mycket så möjligt! Smög in alla norr om vägen till Targanon. Lämnade lite folk i den dungen för att gräva entrenchements. Tog mig över floden och klampade upp på OO13 massivet. Såg till så att ingen kunde straya in tyskarnas postitioner. Det började regna vilket gjorde det lite extra jobbigt att klättra i berg! Tog några stragetic locations uppe på berget. NVR studsade mellan 0 och 1. Mist gick ner till light. Vid turn 6 var jag redo att gå till anfall. Spelet avbröts i slutet på Amerikanens 6 mph. Tysken lyckades med möda lysa upp hela fronten. En hel del cloakade amerikaner ADJACENT till Final firade tyskar. Tyska vagnar har freedom of move samt en del inf. Min eldkastare är pinnad bredvid en FF Halftrack med 658 i. Natt gick rätt bra regelmässigt. Inga konstigheter. Måste vänta i två veckor innan vi kan köra igen!!!!! ARRGGHHHHHH
×
×
 • Create New...